Ünlü müzisyen Güvenç Dağüstün,
Cuma akşamları Nişantaşı Zihni’de!

Adından ‘her insanın hayatında bir kez olsun dinlemesi gereken müzisyen’ olarak söz edilen Güvenç Dağüstün, müzikseverler ile her Cuma Nişantaşı Zihni’nin sımsıcak atmosferinde buluşuyor…

İstanbul bar kültürünün en eski temsilcilerinden biri olarak bu yıl 30. kuruluş yıldönümünü kutlayan Zihni Bar, ünlü müzisyen Güvenç Dağüstün ile eğlenceyi seven gençlere Cuma akşamları bambaşka bir müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

Nişantaşı Zihni, misafirlerine birbirinden kaliteli müzik ziyafetleri sunarak keyifli akşamlar yaşatırken, Cuma akşamlarını da yeteneği ile örnek gösterilen bir müzisyen ile taçlandırıyor. Zihni, genç yaşına rağmen kariyerine mükemmel bir müzik eğitimi ve uluslararası başarılar kaydetmiş olan Güvenç Dağüstün ile birbirinden keyifli akşamlara imza atarak, eğlence tutkunu gençlerin yeni adresi olmayı hedefliyor.

Türkiye’de Fazıl Say, Sertab Erener, Genco Erkal ve Zuhal Olcay gibi müziğin önde gelen isimleriyle çalışan Dağüstün, yurt dışında gösterdiği başarıların yanı sıra, ünlü müzisyenlerle imza attığı ortak projelerle de alanında ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sermeye devam etmektedir.

Misafirlerini, hem haftasonu gerçekleşen parti organizasyonlarıyla, hem de haftaiçi caz ve pop ziyafetindeki canlı müziği ile ağırlayan Zihni, kaliteli müziği ve dans etmeyi seven, eğlenceyi kendi evindeymişçesine yaşamak isteyen tüm gençleri Nişantaşı’na bekliyor…
Güvenç Dağüstün hakkında:
Ankara Devlet Operası’nın en genç sanatçısı olan, sonrasında da Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi’nin sınavlarını kazanarak mezzosoprano Prof. Lilova’nın öğrencisi olmayı başaran Dağüstün, kariyerine kıskanılacak bir müzik eğitimi sığdırdı. Sahne aldığı uluslararası operaların yanı sıra Viyana’da seslendirdiği, “Çizmeli Kedi” operasındaki başrol ile bu eserin dünyada ilk kez seslendirilişinin solistlerinden oldu. Türkiye’de en çok ses getiren projesi ise Genco Erkal, Zuhal Olcay ve şef İbrahim Yazıcı yönetiminde Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde Fazıl Say ile Nazım Orotoryosu’nu gerçekleştirmesiydi.

Valikonağı Cad. No: 39 Nişantaşı Tel: (0212) 248 80 33 info@zihnibar.com /

www.zihnibar.biz

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Derin Kabus - As Above, So Below (2014) Siyah Beyaz (2010) Güven (2019) Benim Adım Feridun (2016) Aptallar Çetesi - Masterminds (2016) Düzenbaz - American Hustle (2014)

Leave a comment