GÜRKAN ŞEF’İN ÜNLÜ BURGERLERİ Alfa Yayınları’ndan çıktı.

Gürkan Şef’in ünlü burgerleri bir kitapta toplandı.

Alfa Yayınları’ndan çıkan Gürkan Şef ‘in Ünlü Burgerleri 7’den 70’e herkesin sevdiği hamburgerleri evinizde yapma ailesine ve sevdiklerine daha sağlıklı bir şekilde yapabilmemiz için tüm sırları veriyor.

Kitabın ilk bölümünde doğal katkısız burger ekmeklerinin tarifini bulacaksınız. İkinci bölümünde ise birbirinden leziz sosların tarifi yer alıyor. Köftelerin ve yancıların tarihleri de kitabın üçüncü bölümünde yer alıyor.

Son bölümde ise Gürkan Şef’in oluşturduğu burger kombinlerini bulabilirsiniz.

Arka Kapak…
“Yaptığım iş, benim için bir tutku… Bu tutku; bütün hayatımı çevreleyen ve her sabah gözlerimi açtığımda ne kadar şanslı olduğumu anlamama sebep olan bir kavram benim için… Şimdi yine sizlere tutkuyla yaptığım işimin öznesi olan birbirinden lezzetli tarifleri evinizde ailenize ve sevdiklerinize daha sağlıklı bir şekilde gönül rahatlığıyla yapabilmeniz için tüm sırları veriyorum. Hadi o zaman… 7’den 70’e herkesin severek yiyeceği burgerleri yapmaya başlayalım! “

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çifte Hayatlar - Doubles Vies (2019) Aşk Taktikleri - La Strategie De La Pousette - The Stroller Strategy (2013) New York’ta 2 Gün - 2 Days in New York (2013) Son Akşam Yemeği (2023) Çirkin Kral Efsanesi (2018) Baskın: Karabasan (2015)