“THE LINCOLN LAWYER / GÜNEŞİN KARANLIĞINDA”1 Nisan 2011 de sinemalarda!

Başrollerinde Matthew McConaughey, Oscar sahibi aktris Marisa Tomei ve Ryan Phillipe’in oynadığı heyecan dolu macera  “LINCOLN LAWYER / GÜNEŞİN KARANLIĞINDA”,  Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatan kitabından uyarlanmıştır.

Konu: Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur. Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için ısrarla Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava Mick için bir anda bir ölüm kalım savaşına ve acı veren bir vicdan muhasebesine dönüşür.

Yönetmen: Brad Furman
Senarist: John Romano
Eser sahibi: Michael Connelly
Oyuncular: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, Josh Lucas
Görüntü Yönetmeni: Lukas Ettlin
Kurgu: Jeff McEvoy
İthalat: Mars Entertainment Group
Dağıtım: Tiglon

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kaptan Feza (2010) Babil - Babylon (2023) Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 - Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015) Hükümet Bey (2023)

Leave a comment