GÜNAY’DA SİBEL CAN RÜZGARI!
DENİZ KIZI SİBEL!

Günay’daki sahnesi için kıyafetinden saç rengine kadar imaj yenileyen Sibel Can, şarkıları ile coştururken, güzelliğiyle de mest etti. Sanatçıdan önce sahne alan Birebir Show’da misafirleri gülme krizine soktuktan sonra yaklaşık üç saat sahnede kalan Sibel Can, yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirirken, üç cumartesi daha Günay sahnesinde dinleyicileriyle buluşacağını dile getirdi. İlk olarak giydiği Nur Yerlitaş imzalı üzeri tamamen taşlarla süslü elbisesi ile göz kamaştıran Sibel Can, yılbaşına bu yıl ilk kez Ankara’da Marriott Otel’de sahneye çıkacağını belirterek, küçük oğlunun kendisiyle birlikte olacağını ifade etti. İlk kıyafetinde deniz kızını anımsatan, ikinci elbisesinde de siyah üzeri taşlarla süslü hareketli bir elbise giyen Sibel Can, gece boyunca bir an yerinde durmadı. Söylediği şarkılarını danslarıyla süsleyen Sibel Can, gece boyunca misafirleriyle birlikte hem eğlendi hem de eğlendirdi. Sibel Can’ı dinlemeye gelen kalabalık misafir topluluğu arasında Nur Yerlitaş, Fiyapı Fikret İnan, Oktay Kaynarca, Ozan Çelik, Talip Apaydın, Mehmet Dalmaz ve Tahinçioğlu ailesi de bulunuyordu.

Sahne öncesi basının karşısına çıkarak onların sorularını yanıtlayan Sibel Can, Gülben Ergen’in kendisine attığı lafla ilgili şaka yaptığını söylemesinin hatırlatılması üzerine ‘Onun samimiyetine güvenmiyorum. Üç çocuk sahibi bir annenin kullandığı üslubu beğenmedim. Başka da söylenecek bir şey yok’ dedi. Spor ve diyetle şimdilik altı kilo veren Sibel Can, ‘Kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıklı beslenip sporumu yapıyorum. Oturduğum sitenin şimdi tadını çıkarıyorum ve bol bol yürüyüş yapıyorum’ dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kiraz Mevisimi (2018) Uzun Aşkın Kısası - Long Story Short (2021) Çılgın Dostlar 2 / Open Season 2 (2009) Ters Yüz - Inside Out (2015) Mr. Banks - Saving Mr. Banks (2014) Kutu - The Box (2010)

Leave a comment