“GÖRÜNENDEN FAZLASI’NA” ŞAHİT OLUN

Zeynep Üner’in sunduğu ve Odeabank işbirliğiyle hayata geçirilen yepyeni sohbet programı “Görünenden Fazlası” GAİN’de yayına girdi. Üner’in konukları ise müzisyen ve paylaşmaya dayalı bir iyilik hareketi olan AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, gazeteci ve podcast’lerine aldığı konuklarıyla adından sıkça söz ettiren Nilay Örnek, fotoğrafçı ve yönetmen Koray Birand ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz oluyor. Kendilerinden beklenenle yetinmeyen, hep daha fazlasını yapmak isteyen, bir hayata birden fazla hayat sığdıranların hikayesi, “Görünenden Fazlası” ile GAİN’de.

Odeabank işbirliğiyle hayata geçirilen “Görünenden Fazlası” ile GAİN’in fark yaratan sohbet programlarına bir yenisi eklendi.

Moda ve lifestyle dünyasının geri planındaki önemli isimlerden Zeynep Üner, Görünenden Fazlası’nda sırasıyla Haluk Levent, Nilay Örnek, Koray Birand ve Mete Gazoz’u konuk ediyor.

Zeynep Üner, sohbetlerinde konuklarının hatırlanmaya değer özel anlarından bahsediyor, pek bilinmeyen yönlerini gösteriyor, en iyi yaptıkları şeyleri farklı boyutlarıyla sorguluyor. Bir noktada “sihirli kapıdan” geçerek hayatlarında görünenin ötesinde neler olduğuna bakıyor. Bu sırada program konukları ve Üner kendilerini metaverse dünyasından masa tenisi mücadelesine, sıcacık anılardan meslek sırlarına çok farklı yerlerde buluyor.

“Görünenden Fazlası” ilk iki bölümüyle şimdi GAİN’de izlenebilir. Toplam dört bölümden oluşan programın devamı ise gelecek hafta Cumartesi günü yayınlanacak.

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye, uygulama içi ödeme ile ise 23,99 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Orman (2022) Sıfır Teorisi - The Zero Theorem (2014) Sessiz gece - Silent night (2023) Dünyanın En Kötü İnsanı - The Worst Person in the World (2021) Galaksinin Koruyucuları - Guardians of the Galaxy (2014) Vazgeçmem Senden - Celeste & Jesse Forever (2013)