Gördükleriniz  gerçeğe yansıyan gölgelerdir, gerçekse bazen asla ulaşılamayandır…

Gizli Yüzler

Sinopsis: Zeynep (Gülseven Yılmaz) , yakın arkadaşı Deniz’le (Yeşim Ceren Bozoğlu) büyük bir keyifle ve çok beğendiği yeni bir eve taşınır. Zeynep, taşındıkları bu evde huzurlu bir uyku düzeni sağlayamaz. Bir yandan gördüğü kabuslar bir yandan evin içinde meydana gelen açıklayamadığı mistik ve rahatsız edici bir takım olaylar kafasını karıştırmaya devam eder. Düzenli bir şekilde gördüğü terapistine bu durumlardan bahseder ve yeni ilaçlarla uykusunu düzenlemeye, dağılan, karmaşık hale gelen hayatını düzenlemeye çalışır.

Zeynep’in kızına duyduğu özlem, onu eski kocasını  ( Oğuz Galeli) araştırıp bulmaya iter.

“GİZLİ YÜZLER” GÜLSEVEN YILMAZ  OĞUZ GALELİ  YEŞİM CEREN BOZOĞLU MERİÇ BENLİOĞLU FRANÇOIS
VINCENTELLİ, ALİ RIZA SOYDAN YAPIM NEXUS FACTORY CONCEPT PLATO BELSTUDIO CRAFTED FILMS YAPIMCI SYLVAIN GOLDBERG SERGE DE POUCQUES TAYFUN TOPAL ORTAK YAPIMCI TIAGO MESQUITA YÜRÜTÜCÜ YAPIMCI SÜMEYA KÖKTEN MÜZİK SYLVAIN GOLDBERG MATTHIEU GONET KOSTÜM FERDA ÇİFTÇİ RITA SANTIN MAKYAJ MAUD LIEGOIS KURGU TANER SARF TUDOR DE JONGHE TIAGO MESQUITA SES KAYIT YVES BEMELMANS SES TASARIMI  SYLVAIN GOLDBERG GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ TIAGO MESQUITA YAZAN SÜMEYA KÖKTEN YÖNETMEN SÜMEYA KÖKTEN

Hayatını yeniden kurmaya çalışırken bir yandan paranormal olaylar ve  kabusları öte yandan eski hayatına ait tek ve en değerli varlığı olan kızını geri almak için girdiği zorlu ama kararlı mücadelesinde bir kadın…
Belstudio, WBI, ve Nexus Factory

Yönetmen: Sümeya Kökten
Senaryo: Sümeya Kökten
Yürütücü Yapımcı : Belstudio
Yapımcı: Sümeya Kökten
Görüntü Yönetmeni: Tiago Mesquita
Kurgu: Taner Sarf, Tudor Dejonghe
Müzik: Matthieu Gonet
Sanat Yönetmeni: Rita Santin
Ses: Yves Bemelmans
Ses Dizayn: Sylvain Goldberg
Makya: Alexandre Dorlet
Kostüm Tasarım: Yves Lambert
Vizyon Tarihi: 14 Kasım 2014
Oyuncular: Gülseven Yılmaz, Oğuz Galeli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Meriç Benlioğlu , François Vincentelli, Ali Rıza Soydan

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Toprağa Uzanan Eller (2014) Katil Joe - Killer Joe (2012) The Florida Project (2018) BOB MARLEY: BİR AŞK - BOB MARLEY: ONE LOVE (2024) Sen Kimsin? (2012) Şeytanın Elçileri (2023)

Leave a comment