GİT BAŞIMDAN! “Due Date”
26 Kasım 2010’da Sinemalarda.

Yönetmen Todd Phillips’in çektiği “Due Date/Git Başımdan!” adlı filmin başrollerinde yer alan Robert Downey Jr. ve Zach Galifianakis, birlikte sinir bozucu ve hayatlarını değiştiren bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan birbirine zıt iki kişiyi canlandırıyor.

Downey eşinin doğum yapmasına birkaç gün kala, ilk kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Peter Highman rolünde oynuyor. Doğum sırasında eşinin yanında olmak isteyen Highman’ın, Los Angeles’tan Atlanta’ya gidecek olan uçağı yakalamak için acele ederken, oyuncu olmak isteyen ve felaketleri üzerine çeken Ethan Tremblay (Galifianakis) ile karşılaşması, ikisinin de uçaktan atılmasıyla ve havayolu şirketleri tarafından kara listeye alınmasıyla sonuçlanınca, tüm planları suya düşer… Bu sırada Peter’ın bavulları, cüzdanı ve kimliği kendisi olmadan Atlanta’ya doğru yola çıkmıştır bile.

Başka seçeneği kalmayan Peter, Ethan’la ve köpeğiyle ülkeyi bir baştan bir başa geçen; birkaç otomobili, sayısız dostluğu ve Peter’ın sinirlerini harap eden bir yolculuğa çıkar.

“Due Date/Git Başımdan!”da rol alan diğer isimler Michelle Monaghan (“Made of Honor/Gelin Benim Olacak”), Juliette Lewis (“The Switch”) ve Akademi Ödülü® sahibi Jamie Foxx (“Ray”).

Yönetmenliğini Todd Phillips’in (“The Hangover/Felekten Bir Gece”), yapımcılığını Phillips ve Dan Goldberg’in (“The Hangover/Felekten Bir Gece,” “Old School”) üstlendiği filmin senaryosu Alan R. Cohen ve Alan Freedland’in öyküsünden esinlenilerek Alan R. Cohen ve Alan Freedland ile Adam Sztykiel ve Todd Phillips tarafından yazıldı. Thomas Tull, Susan Downey ve Scott Budnick yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

“Due Date/Git Başımdan!” Phillips’i görüntü yönetmeni Lawrence Sher, prodüksiyon tasarımcısı Bill Brzeski, editör Debra Neil-Fisher, besteci Christophe Beck ve kıyafet tasarımcısı Louise Mingenbach gibi, “The Hangover/Felekten Bir Gece”nin yapım ekibini oluşturan isimlerle yeniden bir araya getiriyor.

Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures ortaklığıyla bir Green Hat Films Yapımı olan Todd Phillips filmi “Due Date/Git Başımdan!”ı sunar. Filmin dağıtımı, bir Warner Bros. Entertainment Şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından gerçekleştirilecektir.

www.klaket.com/gitbasimdan

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gloria (2014) Bağlanmak Yok - No Strings Attached (2011) Tatil Zamanı - Vacation (2015) Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Night at the Museum: Secret of the Tomb (2015) Küçük Kardeşim Mirai - Mirai No Mirai (2019) Tamam mıyız? (2013)

Leave a comment