“BRIDE WARS” GELİNLERİN SAVAŞI
Kate Hudson ve Anne Hathaway’in başrollerini paylaştığı; Kate Hudson’ı aynı zamanda yapımcı olarak gördüğümüz yılın romantik komedisi “GELİNLERİN SAVAŞI” yakında vizyona giriyor.
Konu: Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’de evlenmektir. 26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel’de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!

Orjinal Adı: BRIDE WARS
Türkçe Adı: GELİNLERİN SAVAŞI
Yönetmen: GARY WINICK
Senaryo: GREG DEPAUL & CASEY WILSON & JUNE DIANE RAPHAEL
Oyuncular: KATE HUDSON, ANNE HATHAWAY, BRYAN GREENBERG, CHRIS PRATT
Ülkesi: ABD
Yıl:2008
Süre:89′
Yapım: 20th Century Fox
Yapımcı: JULIE YORN,KATE HUDSON, ALAN RICHE
Görüntü: FREDERICK ELMES, ASC
Kurgu: SUSAN LITTENBERG HAGLER
Müzik: JAY B. RICHARDSON
İnternet Sitesi: http://www.bridewars.com/#/home
Fragman: http://www.apple.com/trailers/fox/bridewars/
İthalat: Tiglon
Dağıtım: Tiglon
Yaş Sınırı: Henüz belirlenmemiştir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tehlikeli İlişki - A Dangerous Method (2011) Tam Gaz - Baby Driver (2017) Güneşin Oğlu (2008) Diren: Zamanı Geldi - Suffragette (2016) Umut Avcıları (2018) Angry Birds Film - The Angry Birds Movie (2016)

Leave a comment