GÖKHAN KIRDAR,ORHAN GENCEBAY VE CAHİT BERKAY  ÇANAKKALE’DE TÜRK SİNEMASINDA MÜZİĞİ KONUŞACAK!

Ünlü müzisyenler Gökhan Kırdar, Orhan Gencebay ve Cahit Berkay; bu yıl ilk kez düzenlenen Çanakkale Troia Film Festivali kapsamında 15 Temmuz 2010, Perşembe günü saat 18:00’de Truva Atı’nın önünde gerçekleştirilecek “Geçmişten Günümüze Türk Sinemasında Müzik” başlıklı panelde tadına doyulmaz bir söyleşiye imza atacak!

Çanakkale Troia Film Festivali kapsamında düzenlenen söyleşide; Türk müziğinin üç önemli ismi sanatseverlerle geçmişten günümüze Türk sinemasında müziğin yerini ve önemini tartışacaklar.

15 Temmuz 2010, Perşembe günü saat 18:00’de Çanakkale’de Truva Atı’nın önünde gerçekleşecek “Geçmişten Günümüze Türk Sinemasında Müzik” başlıklı söyleşinin ardından düzenlenecek imza gününde ise Gökhan Kırdar, sevenleri için albüm ve posterlerini imzalayacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (22. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Nasıl Yani (2016) Ooops! Sevimli Tayfa - Ooops 2 – Ooops! The Adventure Continues (2022) Renfield (2023) Çözümler Kitabı - Book of Solutions (2023) Pokemon DEDEKTİF PİKACHU (2019) Zafer ve Gurur / Pride and Glory (2009)

Leave a comment