Beyaz Melek ve şu an Oscar aday adayı olan Güneşi Gördüm’ü yazan ve yöneten Mahsun Kırmızıgül’ün kaleminden çıkan 3.film Gecenin Kanatları. Yönetmen Serdar Akar. Yapımcı Murat Tokat.

Bir yanın intikam diyor, bir yanın aşk…
Hangisini beslersen o, kazanır!

12 Eylül darbesinden sonra bir polis baskınında minik Gece, gözleri önünde anne ve babasını kaybeder. Hayattaki her şeyini kaybetmesine yol açan bu kanlı sahneleri, babasının kendisini silahlı saldırı esnasında sakladığı dolap aralığından izleyen Gece, intikam duygusuyla geçirir yıllarını. Bağlı olduğu örgütteki görevi, bir canlı bombadır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Görev için İstanbul’a getirilen Gece,  kendisiyle aynı binada kalan 400 metre koşucusu Yusuf ile tanışır. Yusuf’un hayattaki tek amacı, milli takıma girebilmek ve apartmanın kapıcısı olan, yaşlı ve ayakları tutmayan babası ile okuyan kardeşini kurtarabilmek. Çok tesadüf gibi gözüken bu iki insanın karşılaşması, aslında kaderin bir parçası gibidir. Daha önce hiç bilmediği duyguları yaşayan Gece, ölüm ve aşk arasında bir tercih yapmak zorunda kalacaktır…

Müthiş bir oyuncu kadrosuna sahip filmde, Beren Saat (Güz Sancısı), Murat Ünalmış (Güneşi Gördüm), Erkan Petekkaya (Son Bahar- TV dizisi), Yavuz Bingöl (Beyaz Melek), Alper Kul (Güneşi Gördüm), Teoman Kumbaracıbaşı (Girdap), Cezmi Baskın (Neşeli Hayat), Arif Erkin, Ferit Kaya, Ali Barışık, Zeynep Anıl Tatdıran yer alıyor.

Aşk ve dram içeren Gecenin Kanatları, terör olaylarının devamlı yaşandığı günümüzde, bir militan kızın hikâyesi ile olayı farklı açıdan ele alıyor.  Hikâyesiyle, çekimleriyle, müziğiyle, duygularınızı harekete geçirecek, etkileyici bir film.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Memleket (2016) Şeytan-ı Racim (2013) Sword Art Online The Movie Progressive Aria of a Starless Night (2021) Memlekette Demokrasi Var (2010) Son Kale Hacıbey: Osmanlı’nın Son Kalesi (2020) Gökten Bir Uydu Düştü - Le Skylab (2012)

Leave a comment