Bu bahar sinemaseverlere unutulmayacak bir eğlence vadeden ‘Küçük Esnaf’ın çekimlerinde hem aksiyon hem kahkaha vardı. Filmin ana karakterleri Berhudar (İbrahim Büyükak) ve Ezel (Zeynep Koçak)’in mafyadan kaçtığı sahnelerin çekiminde Kandilli adeta karıştı.

Pembe bir gecelikle Kandilli sokaklarında koşan İbrahim Büyükak, önce önüne çıkan seyyar satıcıların tezgahlarını devirdi, sonra da otostop çekti. ‘Küçük Esnaf’ İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt’lu kadrosuyla izleyiciye hem kahkahalar attıracak hem de heyecan dolu dakikalar yaşatacak!

Sezonun en iddialı komedisi ‘Küçük Esnaf’ın yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Senaryoda ise İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak imzası bulunuyor. ‘Küçük Esnaf’ 8 Nisan’da vizyonda olacak!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (24. hafta):
Genç Werther'in Acıları - Young Werther (2025) Süper Köpekler Yaz Maceraları - The Barkers Pursuit of Adventure 2 (2025) Tam Bana Göre - Materyalistler (2025) Bozzo in the Woods (2025) Aşk Sadece Bir An (2025) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - How To Train Your Dragon (2025) Da Vinci Şifresi - The Da Vinci Code (2025)
Arşivden Seçkiler:
Kelly Çetesi’nin Gerçek Hikâyesi - True History of the Kelly Gang (2020) Sürükleniş - Adrift (2018) %100 Kurt - 100% Wolf (2024) Suç Takımı 2: Pantera - Den of Thieves 2: Pantera (2025) Gökten Üç Elma Düştü (2009) Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures (2013)

Leave a comment