İyi Performanslarla Dolu, Çekici Bir Hikaye – Milton Moview Review
Gece Bitmeden’de Chris Evans’ın Yakışıklılığından Fazlası Var – Culled Culture
Gece Doğmadan ve In Search Of A Midnight Kiss’in İzinde – Filmaluation
bir Chris Evans filmi.
11 Eylül’de Sinemalarda…

Konu: Soğuk bir New York gecesinde Nick (Chris Evans) elinde trompeti, Grand Central tren istasyonunda ertesi gün katılacağı seçmeye hazırlanmaktadır. Otele verecek beş kuruşu yoktur. Bu sırada yanından hızla koşup geçerken telefonunu düşürüp kıran Brooke (Alice Eve) ise Boston’a giden son treni kaçırmamak için elinden geleni yapsa da başarısız olur. Son tren kalkıp da istasyon kapatılınca kendilerini soğuk New York gecesinin ortasında bulan ikilinin gidecek yeri yoktur. Nick, telefonu kırılan, üstüne de çantasını çaldıran Brooke’un kocasından önce eve varmasını sağlayıp kahraman olmak ister; bu sayede yüzleşmekten kaçtığı kendi sorunlarından da uzaklaşacağını umuyordur. Geri dönülmez bir yola girdiğini bilen Brooke ise, Nick’in hayatında ufak değişiklikler yapmasına yardımcı olarak, bu yeni tanıştığı adamı mutlu etmek ister. Ancak çok uzun sürecek bu gecede kahramanlarımız başka yerlerde aradıkları her şeyin aslında yanı başlarındaki kişide olduğunu fark edeceklerdir…

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Chris Evans
Yapımcılar: Howard Baldwin, Karen Elise Baldwin, Chris Evans
Senaryo: Ronald Bass, Chris Shafer, Jen Smolka, Paul Vicknair
Görüntü Yönetimi: John Guleserian
Müzik: Chris Westlake
Oyuncular: Chris Evans, Alice Eve
Yapım yılı: 2014
Süre: 112 dakika
Vizyon Tarihi: 11 Eylül 2015

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hedefteki Adam - The November Man (2014) Tehlikeli Oyun - Poker Face (2022) Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place Part 2 (2021) Oregon (2023) Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 - The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 (2012) Cin Çıkarması - My Guardian Angel (2018)

Leave a comment