Game Of Thrones oyuncusu Eddie Jackson kurye rolünde!

Türk ve İrlanda mafyası hesaplaşıyor!

Türk Amerikan ortak yapımı olan ve Türkçe İngilizce çekilen Fikret Sanal’ın yönettiği Kurye (Geal) filmi tamamlandı. Senaryosu Barış Özgür tarafından yazılan film; Göreme, Kapadokya ve Tuz Gölü’nde çekildi.
O My God Films LLC. ve Aron Film yapımcılığında; Burak Hakkı, Eddie Jackson, Ahmet Öztürk, Atilla Öner, Jane Herbert, Yunus İnan, Serdar Yıldırım, Tuğba Çınar ve Mustafa Eren’in rol aldığı film bir kiralık katilin bir çift üzerindeki sorgu ve takibine odaklanıyor. Farklı hayatların kesişmesinden ilham alan filmde Burak Hakkı kiralık katili canlandırırken; Game Of Thrones oyuncusu Eddie Jackson ise bir kuryeyi oynuyor. Film önümüzdeki aylarda vizyonda olacak…

Filmin Konusu: Türk ve İrlanda mafyasının mallarına el koyan İrlandalı bir kurye cezaevine düşer. Hem sevgilisi hem de Türk ve İrlanda mafyası kuryenin tahliyesini bekler. Altınlarla dolu tarihi eser kaçakçılarına ait bir çanta  tesadüfen, işleri kötü giden ve ayrılmak üzere olan  bir Türk çiftin eline geçer. Bir kiralık katil ise hem kuryenin hem de çiftin peşindedir. Çiftimiz açgözlülüğün ve hırsın getirdiği kötü sürprizleri yaşamak zorunda kalır!

Sosyal medya:
www.instagram.com/gealfilm/
www.facebook.com/gealfilm
www.gealfilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
İkinci Bir Şans - En Chance Till – A Second Chance (2015) Güvenli Bir Yer - Safe Place (2023) Su ve Ateş (2013) Tavşan Peter - Peter Rabbit (2018) Mahşer Günü - The Divide (2012) Kağıttan Kentler - Paper Towns (2015)