GALİP DERVİŞ ARTIK PAZAR AKŞAMLARI EKRANLARDA OLACAK

Kanal D’nin, yapımcılığını Barakuda Film’in gerçekleştirdiği, başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in paylaştıkları beğeniyle izlenen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu haftadan itibaren Pazar günleri izleyicisiyle buluşacak. 16 Mart Pazar günü ekrana gelecek bölümüne, Kosta Kortidsi ve Müfit Koç konuk oyuncu olarak katılacaklar.

Bir hırsızlık olayı sonucunda Derviş, karısı Belgin’in arabasına bombayı koyan katil ile karşı karşıya gelir. Ömer Kum karakterini canlandıran Kosta Kortidis’in Derviş’in silahı ile vurularak öldürülmesi sonucu ortalık karışacak. Bütün deliller Derviş’in aleyhinde olunca cezaevine gönderilen Derviş yolda kaçarak suçsuzluğunu ispatlamaya çalışacak. Adil karakterini canlandıran Müfit Koç ise soruşturmayı yöneten amir olarak karşımıza çıkacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bensiz (2014) Kötü Komşular 2 - Neighbors 2 (2016) Tekne - The Boat (2019) Otel Transilvanya 2 - Hotel Transylvania 2 (2015) Sword Art Online The Movie Progressive Aria of a Starless Night (2021) Sevgisiz - Loveless (2018)

Leave a comment