GERÇEK YAŞAM DRAMI FOXCATCHER TAKIMI

Başrollerinde Steve Carell, Channing Tatum ve Mark Ruffalo’nun yer aldığı,3 Dalda Altın Küre Adaylığı Alan Foxcatcher Takımı Türkiye’de

Komedi oyunculuğu ile tanınan Steve Carell Foxcatcher’daki rolü ile herkesi ters köşeye yatırmayı bekliyor. Channing Tatum ise aksiyon tarzından sonra dram türünde bir film ile de kendini kanıtlayacak tarzda bir rolde yer alıyor. Gerçek olaylara dayanan “FOXCATCHER TAKIMI”, eksantrik bir milyoner ve iki şampiyon güreşçi arasındaki trajik ilişkinin karanlık ve büyüleyici hikayesini anlatıyor. Altın Madalyalı güreşçi Mark Schultz (Channing Tatum) 1988 Seul Olimpiyatları için bir ekip oluşturmak için zengin varis John du Pont (Steve Carell) tarafından Pont mülküne davet edilir. Shultz nihayet saygın kardeşi, Dave’in (Mark Ruffalo) gölgesinde dışarı adım atabilmek umuduyla, fırsat yakalar. Gizli ihtiyaçları doğrultusunda motivasyon bulan DuPont, dünya standardında bir güreş takımını çalıştırarak onu onaylamayan annesi (Vanessa Redgrave) ve etrafındakilerin saygısını kazanmayı hedefler.

Filmde Channing Tatum’un canlandırdığı Mark Schultz çekimler sırasında sette vakit geçirdi. Channing Tatum bunun kendisi için biraz rahatsız edici olduğunu belirtiyor: “Çekimlerin başında bana nasıl güreşileceği hakkında koçluk yaptı ve kesinlikle çok yardımcı oldu. O zaman sette olduğu için ve bana yardım ettiği için müteşekkirdim ama onun dışında sette bulunması beni kesinlikle dehşete düşürüyordu.”

Yönetmen: Bennett Miller
Oyuncu: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Vanessa Redgrave
Tür: Biyografi, Dram
Süre: 134 dakika

30 OCAK’TA SİNEMALARDA

FRAGMAN

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Beginner (2017) Polis Akademisi: Alaturka (2015) Tinker Bell ve Canavar Efsanesi - Tinker Bell and the Legend of   the Never Beast (2015) Aşk-ı Sûzan (2014) Mutant Günlükleri / The Mutant Chronicles (2009) Tebessüm (2023)

Leave a comment