ISTANBUL LIVE ile
FLÖRT’E
DAVETLİSİNİZ!

Canlı performanslarıyla Avrupa’da da beğeni toplayan, ülkemizin tek “beat” grubu Flört; sezonun son İstanbul konseri için 16 Aralık 2011, Cuma akşamı Istanbul Live sahnesinde!

2001 yılında grupla aynı adı taşıyan “Flört” albümünü piyasaya çıkaran grup; ardından “Cemiyette Pişiyoruz” adlı albümleri, 2010 yılında ise son albümleri “Demli” ile sevenleriyle buluştu. İngiltere, Almanya ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinde verdiği konserlerde de büyük ilgi gören Flört; Türkiye’nin tek “beat” grubu olma özelliğini taşıyor. “Yalnızlık Mevsimi”, “Bir Tek Sen Gelmedin”, “Cemiyette Pişiyoruz”, “Bize Dervişler Geldi” gibi orijinal şarkıları çok sevilen grup; basgitar, akustik gitar ve vokalde Ozan Kotra, elektrogitar ve akustik gitarda Çağatay Kehribar ve davulda Hakan Çağlar’dan (Timsah) oluşuyor.

Yeni albümleri için stüdyo çalışmalarına da başlayan Flört; sezonun son İstanbul konserinde, dinleyicileriyle 16 Aralık 2011, Cuma akşamı Istanbul Live’da buluşacak.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995’ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali’nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (34. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Yolcu - The Commuter (2018) Corontina 19 (2021) Hellboy, 11 Nisan'da Beyazperdede (2019) Martıların Efendisi (2017) Ruh Eşim - Cafe de Flore (2012) Oyunun Sonu - Margin Call (2011)

Leave a comment