Birincisini ve üçüncüsünü James Wrong’un yönettiği, ikincisini ve dördüncüsünü ise David R. Ellis’in yönettiği Son Durak, ölümün kaçınılmaz olduğunu, zamanı geldiğinde genç ya da yaşlı herkesin, bir şekilde ölümle yüzleşeceğini anlatan, bir nevi kaderi savunan başarılı bir korku serisi.

Ölüm Oyunu

Araba yarışlarını izlemeye giden Nick, kız arkadaşı Lori ile arkadaşları Janet ve Hunt’ın keyfi çok uzun sürmez. Nick, zincirleme gelişen kötü bir kaza esnasında arabaların, insanların üzerine uçtuğunu, çok kısa bir süre sonra alevlerin yükseldiğini ve içinde bulundukları platformun üzerlerine çökmesiyle beraber kendisi dâhil herkesin vahşice öldüğünü görür. Yaşadığı bu öngörüden sonra Nick, paniğe kapılır ve kız arkadaşı ile diğer arkadaşlarını alel acele alandan çıkarmaya çalışır. O esnada bir izdiham yaşanır ve onlarla birlikte kavga dövüş, birkaç kişi daha alanı terk eder. Anlaşmazlık dışarıda devam ederken, birkaç saniye içinde büyük bir patlama duyulur. Arkalarına dönüp baktıklarında, platformun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görürler. Birinin onlara, yaşamak için ikinci bir şans verdiğini düşünerek sevinirler. Ancak bu sadece başlangıçtır. Büyük kazadan kurtulanlar, birer birer acı bir şekilde hayatla vedalaşır. Nick, öngörüsüne geri dönüp, ölüm sırasını hatırlamaya çalışır. Çünkü kendi sonuyla karşılaşmak istemiyorsa, zinciri bozup, bu oyuna bir son vermek zorundadır.

Çığlık, Gerçek Efsaneler ve Cevapsız Arama serilerinde olduğu gibi, bir grup insanın sırayla korkunç ölümlerine tanık olduğumuz ve ana karakterin, sıra kendisine gelmeden ölümden kurtulmak için mücadele verdiği müthiş bir gerilim ve korku.

3 Boyutlu Son Durak Yolcusu Kalmasın

3 Boyutlu izlemenin keyfi çok başka! 82 dakika boyunca hiç bitmeyen gerilim dolu sahnelerin bizzat içindesiniz. Kendinize dikkat edin. Sürpriz sahneler var!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Musallat 2: Lanet (2011) Peri Masalı (2014) Yüzleşme - By The Grace of God (2019) Tamam mıyız? (2013) Oppenheimer (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Leave a comment