Türk Sineması’nın ve televizyon dizilerinin aranan oyuncusu Fikret Kuşkan, hikayesini yazarak, genel yönetmenliğini de üstlenen Mahsun Kırmızıgül’ün ’Hayat Devam Ediyor’ adlı dizisiyle setlere dönmeye hazırlanıyor.  Dizinin başrol karakterlerinden İsmail Bakırcı olarak ekranlara gelecek olan Fikret Kuşkan, mükemmel oyunculuğuyla yükselteceği rolünde her izleyenin akıllarına kazınacak.

Dizide Bakırcı ailesinin gelenek ve göreneklerine bağlı,mesafeli ve disiplinli reisi olan Fikret Kuşkan, işinin ehli bir çömlek ustasıdır.
Çocuk denecek yaşta, yetim olan amcasının kızı ile evlendirilen İsmail Bakırcı, ilk eşi ve daha sonra aşık olarak evlendiği ikinci eşiyle ve çocuklarıyla birlikte yaşamaktadır. Her zaman ailesini ayakta tutmaya çalışan İsmail, daha sonra hayatın ona getirdikleriyle
kontrolü elinden kaçıracaktır.

Yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat’ın üstlendiği‚ Hayat Devam Ediyor’ kasım ayında kanalı henüz belli olmayan ekranda izleyicisiyle buluşacak. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare adlı sinema tarihinde önemli yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, yeni dizi projesiyle de tüm Türkiye’yi hala devam eden bir gerçekle yüzleştirecek.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Genç Pehlivanlar (2017) Sen Benim Her Şeyimsin (2016) Tam Kafadan Karavana (2022) Bir Mafya Hikayesi - Les Lyonnais - A Gang Story (2012) Neşeli Hayat (2009) Halil (2022)

Leave a comment