“Oğlum Bak Git” isimli sinema filminin başrol oyuncusu ve TV ekranlarının başarılı sunucusu Esra Sönmezer, bu kez fena sinirlendi. Bugüne kadar hiç podyuma çıkmadığını ve mankenlik konusunda kariyeri olmadığı halde manken olarak lanse edilmesine ateş püskürdü. 5 Ekimde Sakarya’da düzenlenecek olan alışveriş festivalinin sunuculuğunu üstlenen Esra Sönmezer, festivale destek amaçlı düzenlenecek olan defilede yardım için bir kıyafet giyip sunmayı da kabul etti. Oyuncu ve sunuculuk yapan, yaptığı işlerde başarıdan başarıya koşan güzelimiz festivalin duyulması için yapılan ön haberde “Manken” adı altında adının geçmesinden dolayı hayli rahatsız oldu. “Ben eğitimini aldığım ve mesleğim olan iş kollarıyla anılmak isterim, hiç yapmadığım ve sevmediğim bir meslek koluyla anılmak istemem” dedi. Festival komitesine de yaptırdıkları haberden dolayı kızgın olduğunu söyleyen Sönmezer, “ Yapılan haberler düzeltilmezse ve manken olarak anılmaya devam edersem festivale katılmayacağım” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
The BFG - The Big Friendly Giant (2016) Ainbo: Amazon'da Büyük Macera - AINBO: Spirit of the Amazon (2023) Sivil (2014) Hayatımın Şarkısı - La Famille Belier – The Belier Family (2015) Güzel Günler Göreceğiz (2012) Lanet - Sinister (2013)

Leave a comment