Güneydoğunun gülen yüzü olarak lanse edilen “Siirtli Hamlet” isimli komedi tarzındaki sinema filminin oyuncuları Halil Kumova ve Neslihan Günaydın Aka, Feshane’de düzenlenen Siirt günleri etkinliğinde sevenleriyle söyleştiler, imzalı resimlerini verdiler. Güneydoğu insanını hep acıklı hikayelerle beyazperdeye ve TV dizilerine yansıtan yapımlara inat, yöre insanının ne kadar sempatik, misafirperver ve eğlenceli olduğunu gösterecek olan film Avrupa’nın birçok şehrinde de aynı anda izleyiciyle buluşacak. Halil Kumova ve Neslihan Günaydın Aka, Siirtlilerden büyük ilgi görürken filmin en büyük destekçilerinden Siirt valisi Ahmet Aydın’da sanatçılara özel ilgi gösterdi imza dağıttıkları standı ziyaret etti.

“Siirtli Hamlet” filminin oyuncuları ile kameralar karşısına geçen Siirt Valisi Ahmet Aydın, “Siirt’e bu film ile destek olan her oyuncu fahri hemşerimizdir” dedi. Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ta “Siirtli Hamlet” filminin oyuncularını tebrik ederek, başarılar diledi.  Siirt halkının filmine yoğun ilgisinden büyük memnuniyet duyan yapım ortağı ve proje sahibi Ferit Yüksek, “En büyük desteği Siirt’imizin first laydy’si Emine Erdoğan hanımefendiden bekliyorum” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ölüm Denizi - Hwanghae - The Yellow Sea (2012) Araf 5: Aile (2022) Çakma Polisler - Let’s Be Cops (2014) Çok Pişmiş - Burnt (2015) Stajyer - The Intern (2015) İyi Bir Aile Değiliz (2024)

Leave a comment