Ferhat Göçer’in, TEYEV (Türk Emniyet Teşkilatı Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı)  yararına vereceği konserin tanıtım toplantısı Ortaköy Polisevi’nde yapıldı. Basın toplantısına Ferhat Göçer’in yanısıra İstanbul Valisinin eşi Gül Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürünün eşi Nurten Çapkın ve Reyhan Kalyoncu katıldı. Basın toplantısında Ferhat Göçer ’i ’Ailemizin sanatçısı olduğu için tercih ettik’ diyen Nurten Çapkın, toplanacak gelirin tamamının TEYEV çatısı altında bulunan şehit ailelerinin ihtiyaçları için harcanacağını belitti.

Düzenlenen organizasyon çerçecesinde vereceği konserin maneviyatının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Ferhat Göçer ise, önemli bir görev icra edeceği için gururlu olduğunu ifade etti. 29 Eylül 2010 Çarşamba günü Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan konserin biletleri biletix’ten satışa sunuldu.

TEYEV HAKKINDA:
1982 yılında Huriye Uğurludoğan tarafından kurulan TEYEV (Türk Emniyet Teşkilatı Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı),  şehit polis ailelerine sahip çıkan bir vakıf.  Sivillerce yönetilen TEYEV, kurulduğu günden bu yana şehit olan çocuklarına, eşlerine sahip çıkarak, malüllerin yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışmaktadır.

TEYEV, Yönetim kurulu üyeliklerini Emniyet Genel Müdürü, İstanbul Valisi ve İstanbul Emniyet Müdürü, İcra Komitesi Başkanlığını ise İstanbul  Valisinin Eşi Gül Mutlu üstlenmekte, İcra Komitesi Başkan Yardımcılığını ise İstanbul Emniyet Müdürünün eşi  Nurten Çapkın yürütüyor.

Tüm Türkiye’deki şehit ailelerinden ve çocuklarından sorumlu olan TEYEV, Emniyet Genel  Müdürlüğünün bilgisayarına şehit veya malül diye düştüğü anda o kişinin ailesine, okuyan çocuklarına katkıda bulunmaya başlar. Burslu öğrencilerde ayrım yapılmaz, hepsine katkı sağlanır. Bugün Türkiye’nin dört bir yanında TEYEV bursuyla okumuş, yurt dışında eğitime gönderilmiş, master yapmış pek çok Emniyet  mensubu olan pırıl pırıl, başarılı şehit çocukları görev yapmaktadır.

Şu anda TEYEV çatısı altında  1501 şehit, ,645 malül ailesi, 481 şehit anne babası, 2797 şehit, 1426 malül çocuğu, 201 üniversite öğrencisi, 5 tane de yüksek lisans öğrencisi mevcuttur. TEYEV kurulduğu günden bu yana 4300 şehit ve gazi ailesinin çocuklarının tüm eğitim hayatında destek vermiş, 2700 aileye de katkıda bulunmuştur.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bob Marley: One Love (2024) Bir Şey Değilim (2016) Evlen Benimle - Marry Me (2022) Figüran (2014) Ejderha Dövmeli Kız - The Girl With The Dragon Tattoo (2012) Aşk Engel Tanımaz - Out of my League (2021)

Leave a comment