AÇIKHAVA’DA ÖMÜR GEDİK SÜRPRİZİ!
FERHAT GÖÇER-ÖMÜR GEDİK DÜETİ!

Ferhat Göçer, yaz ayının son dış mekan konserini Sunay Akın’ın edebi hikayelerinin eşliğinde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdi. Sunay Akın’ın anlattığı minik hikayelerin ardından konsepte uygun repertuarını okuyan Ferhat Göçer’in dinleyicilerine asıl sürprizi ise sevgilisi Ömür Gedik’le ‘Paramparça’  şarkısında yaptığı düetti. Ömür Gedik’in kurduğu Haçiko Derneği çalışmalarına destek olması için çıkardığı ‘Hop Dedik Orda Kal’ albümündeki Halil Paracıkoğlu ile birlikte seslendirdiği parçasını bu kez Ferhat Göçer’le canlı olarak söyleyen Gedik, seyirciden tam not aldı.
Konserin ilk yarısı bittiğinde kuliste bir araya gelen Gedik ve Göçer, birbirlerini kutlayarak, özel hayatlarındaki birlikteliğin sahnede de ne kadar uyumlu olduğunu gösterdiler. Sahne sırasında Gedik’ten daha heyecanlı olduğunu itiraf eden Göçer, ‘Sesim titredi, Ömür’le göz göze gelmemeye dikkat ettim daha da heyecanlanmamak için. Ama Ömür benden çok daha rahattı. İyi bir sınav verdi. Yeni yapacağı albümde yanında olacağım ve bir de düetimiz olacak’ dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kapıdaki Sır (2018) Sessiz Tepe: Karabasan 3D - Silent Hill: Revelation 3D (2012) Umudun Öteki Yüzü - Toivon Tuolla Puolen – The Other Side Of Hope (2017) Ruhlar Evi - The Spiratualist (2018) Kağıt (2011) Ah Yalan Dünyada: Neşet Ertaş (2016)

Leave a comment