FATİH ERKOÇ’un  ilk ‘’BABAMDAN MİRAS’’ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ 10 MAYIS’TA CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ’nde…
Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcu ve bestecilerinden biri olan Fatih Erkoç, Babası Udi Hasan Erkoç’a ithaf ettiği “Babamdan Miras” isimli Türk Sanat Müziği albümünü sevenlerine sundu. Yeni albümündeki şarkılar ve en sevdiği Türk Sanat Müziği eserlerinden seçerek özel hazırladığı repertuarı ile 10 Mayıs 2012 Perşembe akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki ilk konserinde dinleyicisi ile buluşacak.
Müzik yaşantısına 3 yaşında babası Udi Hasan Erkoç’un kendisine hediye ettiği kemanla başlayan Fatih Erkoç, en önemli kültür miraslarımızdan Türk Sanat Müziği’ne ‘Babamdan Miras’ albümüyle sahip çıkıyor.
28 şarkıdan oluşan albümde Hasan Erkoç’a ait 2, Fatih Erkoç’a ait 5 eserin yanı sıra Türk Sanat Müziği tarihine birçok unutulmaz eser kazandıran söz yazarı ve bestecilerinin 21 eseri yer alıyor.
Albümde Fatih Erkoç şarkıları dışında, beste ve sözleriyle Hasan Erkoç, Dede Efendi, Vecdi Bingöl, Saadettin Kaynak, Hrant Kenkiloğlu, Hacı Faik Bey, Hacı Arif Bey, Şemsettin Ziya Bey, Seyfettin Osmanoğlu, Mehmet Fehmi Tokay, Rüştü Sardağ, İbrahim Efendi, Kemani Serkis Efendi, Tamburi Mustada Çavuş, Aşık Hıfzi, Ahmet Refik Altınay, İsmail Hakkı Bey, Ayşe Birgül Yılmaz ve Ebru Uzel yer almakta.
Yorumculuğu kadar müzisyenliği ile de dikkat çeken Fatih Erkoç albümde  ud, piano ve akustik bas gitar çaldı. Erkoç’a tanburda Ege Yıldız, kemanda Şükrü Özoğuz,  kemençede Lütfiye Özer, kanunda Serkan Halili, neyde Volkan Yılmaz, celloda Volkan Ertem, ritmde Fahrettin Yarkın ve klarnette  Şükrü İnci eşlik etti.
Mefa stüdyolarında kaydedilen, düzenleme ve mixleri Fatih Erkoç tarafından yapılan albümün mastering’i ise Tarık Ceran tarafından yapıldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Körfez (2017) Hayat Ağacı - The Tree Of Life (2011) Geçmişin İzleri - The Railway Man (2014) Venom: Zehirli Öfke 2 - Venom: Let There Be Carnage (2021) Korkuluk - Curse of the Scarecrow (2019)

Leave a comment