“CELAL İLE CEREN”
EZGİ MOLA:  “ŞAHAN, ŞAHANE BİR FİLM YAPIMCISI”

Çamaşırhane Yapım adına Şahan Gökbakar’ın yapımcısı olduğu, senaryosunu kaleme aldığı ve oyuncu olarak da kamera karşısına geçtiği “Celal ile Ceren”in kadın başrolü Ezgi Mola, bu filmde ilk kez yapımcılık sınavı veren Şahan Gökbakar’ı yeni kimliğiyle de takdir ettiğini açıkladı.

18 Ocak 2013’te izleyicisiyle buluşacak olan “Celal ile Ceren” filminde “Ceren” karakterine hayat veren ve sette çok eğlendiğini anlatan Ezgi Mola, Şahan Gökbakar’ın oyunculuğunun yanı sıra iyi bir film yapımcısı olduğunun da altını çizdi.

“Şahan Gökbakar’la daha önce ‘Kolay Gelsin’ projesinde birlikte çalıştığımız için önceden tanışıyor olmamızın avantajını yaşadık sette. Şahan, sette sadece oyuncu ve senarist olarak değil aynı zamanda filmin yapımcısı kimliğiyle de bulunuyordu.  Bütün çalışanlara karşı gayet düşünceli davranan bir insan olduğunu gözlemledim” diyen Ezgi Mola, Gökbakar kardeşlerin eksiksiz bir set ortamı yarattıklarını belirtti.

Ezgi Mola, bu projede Şahan Gökbakar’la başarılı ve uyumlu bir ortak dil yakaladıklarına inandığını bu uyumun izleyici tarafından da fark edileceğini belirtti.

Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini üstlendiği filme hazırlanırken uzun bir toplantı süreci yaşadıklarını, ardından sette de karakter çalışmaları yaptıklarını belirten Ezgi Mola “Togan Gökbakar hem çok eğlenceli hem de işine çok hakim bir yönetmen. Teknik ekipten ve  oyuncudan ne istediğini biliyor. Dolayısıyla bize oyuncu olarak sadece rolü layığıyla oynamak kalıyordu. Sette oyuncuya sınırsız alan açtığı için rahattım” diyor.

Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik” serilerini de izlediğini ve hepsine çok güldüğünü açıklayan Ezgi Mola, Şahan Gökbakar’ın mükemmeliyetçiliğinin filme yansıdığını belirtiyor.

Filmin konusu: Babasının dükkanında çalışan esnaf Celal’le , büyük bir yapı markette departman sorumlusu olarak çalışan Ceren, yaklaşık altı yıldır birliktelerdir. Evlenmeye karar veren çiftin yakın arkadaşları devreye girince Ceren ile Celal’in evlilik planları da suya düşer.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hayatım Yalan - Just Go With It (2011) 91,1 (2016) Veronique’in İkili Yaşamı - La Double Vie de Veronique (2016) Evie (2024) Kabustan Gelen - Before I Wake (2016) Sihirli Dağ / Race To Witch Mountain (2009)

Leave a comment