Show TV’nin yeni dizisi Eve Düşen Yıldırım 9 Mart Cuma günü yayında. Dizide; Türkiye Güzeli Gizem Karaca, Murat Han, Mehmetcan Minciözlü ve Seda Akman kamera karşısına geçiyor. Med Yapım imzalı dizide, babası ölen güzel bir genç kızın hiç tanımadığı amcasının evine yerleşmesiyle başlayan olaylar anlatılıyor. 2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca, Murat Han, Mehmetcan Minciözlü ve Seda Akman’ın başrollerini paylaştığı Eve Düşen Yıldırım, ekranlara da bomba gibi düşecek.
‘Yıldız ışığı var’
Nahid Sırrı Örik’in ‘Eve Düşen Yıldırım’ isimli hikayesinden uyarlanan dizide; Gizem Karaca, Muazzez adlı güzel bir genç kızı canlandıracak. Babası öldükten sonra amcasının evine yerleşen Muazzez, amcasının oğulları Namık ve Sait’i farkında olmadan kendisine aşık edecek. Daha önce Muhteşem Yüzyıl’da 4 bölüm cariye olarak kamera karşısına geçen Gizem Karaca, yeni rolü için çok sıkı hazırlanıyor. Gerçek anlamda ilk oyunculuk deneyimini Eve Düşen Yıldırım’da yaşayan Gizem Karaca, Muazzez karakterinin altından başarıyla kalkacağına inanıyor. Gizem Karaca şu sıralar hızlandırılmış oyunculuk dersleri de alıyor. Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, Gizem Karaca için “Onda bir yıldız ışığı var. İzleyenleri ekran başında kendine hayran bırakacak” şeklinde konuşuyor. Meryem Gül’ün kaleme aldığı, Mehmet Bahadır Er’in yönettiği dizide ‘Ahmet şükrü’ karakterini; Ergun Uçucu, ‘Namık’ karakterini; Murat Han, ‘Muazzez’ karakterini ‘Gizem Karaca’, ‘ Sait’ karakterini; Mehmetcan Mincinozlu, ‘Şayeste’ karakterini; ‘Seda Akman’, ‘Perihan’ karakterini; ‘Suzan Aksoy’ ve ‘Halil’ karakterini ise; ‘Şencan Güleryüz’ canlandırıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lanetli Kan - Blood (2023) Gece Takibi - Run All Night (2015) Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası - Alvin and the Chipmunks: Road Trip (2015) Carrie: Günah Tohumu - Carrie (2013) Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya - Crazy Kwai Boo: Sanxingdui Spirited Away (2024) Mazlum Kuzey (2015)

Leave a comment