Büyükçekmece Belediyesi,Türk Pop Müziği’nin usta sesi Erol Evgin’in 44’üncü sanat yıl dönümünü sanatseverlerle birlikte kutladı.

Türk Pop Müziğinin usta sesi Erol Evgin, 44’üncü sanat yıl dönümünü Büyükçekmece’de sanatseverlerle birlikte kutladı. Büyükçekmece Çocuk Korosu ile coşkulu bir şekilde kutlanan 44’üncü sanat yıl dönümünde Erol Evgin, “Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım bilemem. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim” dedi.
Büyükçekmece Belediyesi,Türk Pop Müziği’nin usta sesi Erol Evgin’in 44’üncü sanat yıl dönümünü sanatseverlerle birlikte kutladı. Coşkulu bir şekilde kutlanan programda Evgin’i; Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, yakınları ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.
Program, Erol Evgin’in 44’üncü yılını geride bıraktığı sanat hayatını anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. Çocuklarından; torunlarına, yakın arkadaşlarından; çalışma arkadaşları herkes Erol Evgin’i anlattı. Daha sonra  Evgin’in yorumuyla, unutulmayan sanatçılar Çiğdem Talu ve  Melih Kibar’ın şarkıları Büyükçekmece Çocuk Korosu tarafından seslendirildi. Büyükleri aratmayacak performansıyla izleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Büyükçekmece Çocuk Korosu, “Bir Tanem Söyle Canım”, “Hisseli Harikalar Kumpanyası”, “Şen Sazın Bülbülleri”  isimli Erol Evgin’in birbirinden güzel parçalarını seslendirdiler.

EROL EVGİN, “BANA GÖRE BAŞKAN AKGÜN GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR”

“Hayatımın en duygusal, en heyecanlı günlerinden birini yaşıyorum” diyen Türk Pop Müziği’nin ustası Erol Evgin, “Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, müzisyen arkadaşlarım, halkımız ve 90 tane sevgili yavrumuzla birlikte burada muhteşem bir gece yaşandı. Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım belli değil. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim. Koro, çocukluğuma götürdü beni. Çocuklukta, ilkokulda, ortaokulda konser izleriz, sahneye çıkarız ya onun heyecanını ömür boyu unutamayız. Belki binlerce konser verdim ama ilkokulda ya da ortaokulda çıktığım, şarkı söylediğim günlerin tadını ve heyecanını ömür boyu unutamadım. Bana göre Başkan Akgün, geleceğe yatırım yapıyor. Bu çocuklar hayatta unutmaz bu anları” diye konuştu.

BAŞKAN AKGÜN: “ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAKTIR”

Sanatın önemine değinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün ise, “Önemli olan bu dünyada yaşamak değildir. Önemli olan bu dünyadan göçtükten sonra hoş bir seda bırakmaktır, önemli olan anılmaktır. O sevgiyi Erol Evgin, Çiğdem Talu ve  Melih Kibar hak ediyor. Esas olan bizi biz yapan, atamızı, bilim adamımızı, sanatçımızı, bu ülkeye ve dünyaya nefesiyle aklıyla beyniyle dünya görüşüyle bilimiyle sanatıyla yön verilerek unutulmamasıdır. İşte bizde bunun için varız ve buradayız” dedi.
Konuşmaların ardından Erol Evgin, Büyükçekmece Oda Orkestrası’nın eşliğinde Büyükçekmeceli çocukların seslendirdiği şarkılara  yorumuyla eşlik etti. Şarkılarını seslendiren Evgin için, sahneye dev bir pasta getirildi. Pastayı Başkan Akgün ve yakın dostlarıyla birlikte kesen Erol Evgin, bu durum karşısında çok heyecanlandığını söyledi.
Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Büyükçekmeceli’lerle bir arada olacağının müjdesini de verdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arınma Gecesi: Seçim Yılı - The Purge: Election Year (2016)  Tepenin Ardı (2012) Turnuva - The Tournament (2009) The Watercolor - Suluboya (2009) Adalet 2 - The Equalizer 2 (2018) Son Moda Aşk - It Boy (2013)

Leave a comment