ENGİN ALTAN’A MAHSUN’DAN İŞKENCE.
ENGİN ALTAN’IN ZOR ANLARI

Genç oyuncu New York’ta Beş Minare filminin boğulma sahnesinde zor anlar yaşadı. New York’ta Beş Minare filminin fragmanın dağıtımından sonra sanal ortamda büyük bir ilgiyle karşılanan filmin genç oyuncusu Engin Altan Düzyatan sette en fazla zorlanan oyuncular arasındaydı. Rol gereği, bir polis olan ve Mahsun Kırmızıgül’ün oynadığı Fırat karakteri, genç oyuncuyu banyo küvetinde boğmaya çalışıyor. Hikayede bir itirafta bulunması için Fırat tarafından işkenceye maruz kalan Engin Altan, set sırasında ecel terleri döktü. Elleri de arkadan bağlı olan yakışıklı oyuncu, çekim sırasında sakinleşmek için bir süre sete ara vermek istedi. Rolünü başarıyla tamamladıktan sonra rahat bir nefes alan Engin Altan ‘Benim yeniden doğuşum olacağını düşündüğün bu filmin setinde az daha ölüyordum’ diyerek espri yaptı. Filmde uzun yıllardır Amerika’da yaşayan bir karakteri oynayan Engin Altan “Bu yıl sinemada tek filmim var. Bu filmin içinde, ustalarla yan yana olmak benim için çok özeldi. İlk kez oynadığım bir film daha vizyona girmeden çok konuşuluyor. Bu durum beni daha da heyecanlandırıyor” dedi. Boyut Film /Murat Tokat’ın yapımcılığında 5 Kasım 2010’da beyazperdeye yansıyacak olan film, hem hikayesiyle hem de çekim teknikleriyle uzun süre konuşulacak.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kusursuzlar (2014) Turist - The Tourist (2010) Soraya’yı Taşlamak - The Stoning Of Soraya M. (2010) Küçük Beyaz Yalanlar - Little White Lies (2011) Melez - The Crossbreed (2018) Solace (2015)

Leave a comment