DJ Hüseyin Karadayı ve Serkan Çağrının müzikal birikimlerini konuşturdukları Endorphin albümü, müzikseverleri geçmişten alıp geleceğe taşıyor.
Türkiyenin; kendi albümlerinin prodüktörlüğünü yapan, kliplerini çeken ve konserlerini veren ilk DJ-Prodüktörü Hüseyin Karadayı ile ismi ülke sınırlarını aşan klarnet virtüözü Serkan Çağrının birlikte hazırladıkları Endorphin albümü, raflardaki yerini aldı.
Elektronik altyapılarla Türk folk müziğinin ustalıkla harmanlandığı,çeşitli müzik türlerinin uyum içinde entegre olduğu Endorphin; farklı müzik zevklerine de hitap eden renkler taşıyor.
Gelenekselden yola çıkarak evrenseli yakalama anlayışıyla bir yıldır üzerinde çalışılan proje, zengin müzikal dokusuyla bu amaca hizmet ediyor. Hüseyin Karadayının elektronik altyapısı üzerinde Serkan Çağrının nefesiyle yükselen Türk müziği motiflerinin öne çıktığı Endorphin; alanının en iyileri olan konuk sanatçıların katılımıyla da yılın en iyi albümleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Türkiyeden Atiye, Ayben, Aslı Demirer, Ege Çubukcu ve Füsun Önal; Amerikadan ise Ozzie Aziz ve Symphonynin sesleriyle hayat verdiği şarkılar ile Avrupanın ve ülkemizin başarılı DJ ve prodüktörleri Chris Lawyer, Pink Noisy, Can Hatipoğlu ve Emrah Karadumanın remixlerinden oluşan albüm; dinleyicide gerçekten bir Endorphin etkisi yaratacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Senden Bana Kalan - The Descendants (2012) Üç Günlük Dünya (2024) Rüzgar Yükseliyor - The Wind Rises (2014) Türkan (2011) Çılgın İhtiyar - Dirty Grandpa (2016) Cennetimden Bakarken - The Lovely Bones (2010)

Leave a comment