Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,   senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı ve Sarper Arda gibi usta oyuncular ve genç yeteneklerin bir araya geldiği yeni dizisi “Güneşin Kızları” na sürpriz bir teklif damgasını vuracak.

Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanan “Güneşin Kızları” nda zengin bir işadamı  Haluk karakterini canlandıran Emre Kınay, dizide başrolü paylaştığı ünlü oyuncu Evrim Alasya’ya senaryo gereği evlenme teklif etti. İzmir Kordon’da çekilen romantik sahne sonrası Kınay, kızı Duru’nun yeniden evlenmesine asla izin vermediğini kendisini çok kıskandığını itiraf etmesi sette eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Güneş’in, Haluk’a evet demesi ile genç kadın, kızlarıyla Mertoğlu ailesinin hayatına bomba gibi düşerken yeni başlangıç için geldikleri İstanbul’da ise hiç beklemedikleri gelişmelerle karşı karşıya kalacaklar. İnternet ve sosyal medyada daha şimdiden merak uyandıran dizi “Güneşin Kızları” Haziran ayında Kanal D’de.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çok Pişmiş - Burnt (2015) Geçmiş - The Past (2014) Bandırma Füze Kulübü (2023) Benim Tatlı Diş Perim - My Fairy Troublemaker (2023) Labirent (2011) Ölümcül Sular - The Crawl (2019)

Leave a comment