Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sunumlarıyla 3 haftadır devam eden ‘Her Şey Dahil’in 4 Ekim Cuma günkü konuğu Emre Altuğ idi. Yakışıklı popçu eğlenceli sohbeti, sevilen parçaları ve danslarıyla ‘Her Şey Dahil’e renk kattı.

Çağla Şikel ve Alişan, programa Seyhan Erdağ ve İdil Çeliker’in de yorumlarıyla magazin gündemini inceleyerek başladı. Magazin dünyasını irdelerken her fırsatta konuyu Çağla Şikel-Emre Altuğ çiftine getiren Seyhan Erdağ’ın yorumları eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.

Çağla Şikel’in heyecanının gözlerden kaçmadığı programda, ikilinin ilişkileri ile ilgili bilinmeyenler de tüm açıklığıyla konuşuldu. Alişan’ın Emre Altuğ’a program için seçtiği

kıyafeti kendisinin mi yoksa Çağla Şikel’in mi seçtiğini sorması üzerine Emre Altuğ, “Ben Çağla’nın kıyafetine karışmam, o bana fikrimi sorar.” açıklamasını yaptı. Şikel, “Bir kez kısa bir şortuma karıştı, onun dışında hiç karışmadı.” sözleriyle eşini destekledi.

“EMRE’NİN HER HALİNİ BEĞENİYORUM!”

Çağla Şikel’in, ‘’Emre’nin her halini beğeniyorum.” açıklamasının ardından Emre Altuğ, “Çağla’dan önce, Çağla’dan sonra diye dönemlerim var benim” diyerek ilişkileri hakkında konuşmaya devam etti. 5 yıl evlilikleriyle beraber toplamda 9 yıldır birlikte olduklarını belirten Altuğ, düğün görüntülerini izledikleri sırada yakın dostları olan Alişan’a “Cennet Mahallesi’nin aksesuarlarını getirmişsin.” diyerek takıldı.

ÇAĞLA ŞİKEL’DEN EŞİ EMRE ALTUĞ’A BÜYÜK SÜRPRİZ!

Program esnasında Emre Altuğ’un anne ve babası ayrı ayrı programa bağlanarak oğullarına sürpriz yaptı. Çağla Şikel’i “Kızım” diye nitelendiren Gülçin Hanım’ın, oğlu Emre Altuğ’a “Damadım” demesi de programda keyifli anlara yol açtı. Şikel, programa küçük oğulları Uzay’ı getirerek eşine büyük bir sürpriz yaptı. Şaşkınlığını gizleyemeyen yakışıklı sanatçı, oğlu Uzay’ı kucağından bırakmadı.

Alaçatı’da açtıkları otel hakkında da konuşan Emre Altuğ, ödemeler konusunu aralarında bölüştüklerinin altını çizdi ve “Maddi konularda birbirimize güvenebileceğimizi biliyoruz” diye belirtti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Neon Şeytan - The Neon Demon (2016) Jujutsu Kaisen 0 - Gekijouban Jujutsu Kaisen 0 (2022) Devlet Oyunları / State Of Play (2009) Tutku Oyunu - L’Amant Double (2017) Roma’da Aşk Başkadır - All Roads Lead to Rome (2016)

Leave a comment