SAM MENDES’İN EMPIRE OF LIGHT FİLMİ İÇİN İLK RESMİ FRAGMAN YAYINLANDI

Sam Mendes’in EMPIRE OF LIGHT filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. Merakla beklenen film, yaklaşmakta olan Toronto Uluslararası Film Festivali ve BFI Londra Film Festivali’nde ilk kez izleyicilerle buluşacak.

Oscar® ödüllü yönetmen Sam Mendes, 1980’lerin başında bir İngiliz sahil kasabasında geçen EMPIRE OF LIGHT filminde insan ilişkilerini ve sinemanın büyüsünü güçlü ve dokunaklı bir hikaye ile ele alıyor.

EMPIRE OF LIGHT filminin oyuncu kadrosunda Akademi Ödüllü® Olivia Colman, BAFTA® ödüllü Micheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones ve Akademi Ödüllü® Colin Firth yer alıyor.

EMPIRE OF LIGHT, 24 Şubat 2023’te sinemalarda!

Searchlight Pictures Hakkında:

Searchlight Pictures hem dünya çapında vizyona giren hem de internet üzerinden yayınlanan yayınlar için sinema filmleri geliştiren, üreten, finanse eden ve satın alan global bir özel film şirketidir. Kendi pazarlama ve dağıtım operasyonlarına sahiptir ve The Walt Disney Company’nin bir bölümü olan The Walt Disney Studios’un bir parçasıdır. 1994 yılında Fox Searchlight Pictures adıyla kurulan şirketin filmleri dünya çapında 5 milyar doların üzerinde hasılat elde etti ve 2009’dan bu yana beş En İyi Film kazananı da dahil olmak üzere 46 Akademi Ödülü topladı: Slumdog Millionaire, 12 Years a Slave, Birdman, The Shape of Water ve Nomadland; ayrıca 51 BAFTA Ödülü ve 28 Altın Küre Ödülü de sahibi. Searchlight kısa süre önce Guillermo del Toro’nun Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Nightmare Alley, Wes Anderson’ın The French Dispatch’inin yanı sıra Ahmir “Questlove” Thompson’ın Oscar adayı ve ödüllü belgesel filmi Summer Of Soul’u (…Or, When The Revolution Could Not Televised) Hulu ile ve Disney’s Onyx Collective ile ortak bir şekilde yayınladı. Yaklaşan yayınlar arasında Michael Showalter’ın Hulu Orijinal Serisi “The Dropout”, Mimi Cave’in FRESH, Sophie Hyde’ın Good Luck to You, Leo Grande, Tom George’un See How They Run, Andrew Ahn’in Fire Island, Mark Mylod’un The Menu, Martin McDonagh’ın The Inisherin’in Banshees’i ve Sam Mendes’in Empire of Light yer alıyor. Şirket, akış, ağ ve kablo ortakları için diziler geliştiren ve üreten Searchlight Television’ı da bünyesinde barındırıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Parti - The Party (2017) İfrit-i Musallat (2023) Nergis Hanım (2014) Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far From The Madding Crowd (2015) Sıra Dışı - Freaky (2020) Aşk Vizesi - We’ll Never Have Paris (2015)