Günay’da sahne alan Emel Sayın ve Selami Şahin, müzik ve nostalji dolu bir geceyle misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşattılar. Kendi bestelerinden oluşan muhteşem repertuarıyla dinleyicilerini mest eden Selami Şahin’den sonra sahne alan Emel Sayın, sahne öncesinde basının karşısına çıktı. Basın toplantısında sosyal konulara değinen Emel Sayın, Günay’da sahne almanın ayrıcalık olduğunu ve mutluluğunu ifade ettikten sonra, İzmit’te ‘Kadına Şiddete Hayır’ konulu bir panele katıldığından bahsetti. Kendisinin de bu konuda katırlamak istemediği bir olay yaşadığını ve bu olayı utandığı ve korktuğu için yıllarca sakladığını söyledi. Böylesine şiddet gören hiç kimsenin bunu saklamaması gerektiğini söyleyen Emel Sayın ‘Ben bir tek tokat yüzünden boşandım. Ayaklarımın üzerinde durabildiğim için bu kararı alabildim dimdik. Hayatımda bir kez oldu o da. Kadına şiddete bağıra bağıra hayır diyorum!’dedi.

Sahnede deliklerle dolu elbisesinden rahatsızlık duyduğunu belirten Emel Sayın ‘Elbiseyi diken Şehriban Hanımın elinden makası almasam daha da kesecekti. Bana bir de bak Ajda Pekkan sahnede mayo giyiyor diye örnek veriyor.Ben de ona, ondaki vücut, bacaklar bende olsa mayo giymem bikini giyerim’dediğini belirten Sayın,Ajda Pekkan’a olan hayranlığını bir kez daha ifade etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (2012) Daire - Circle (2014) Korku Kapanı: Başlangıç - Wrong Turn: The Foundation (2021) Kabuktaki Hayalet - Ghost in the Shell (2017) Hatırla - Remember (2016) The Conjuring – Korku Seansı (2013)

Leave a comment