Efsane bilimkurgu dizisi “Yürüyen Kentler” Peter Jackson
imzasıyla şimdi sinemalarda: Ölümcül Makineler.

“Yüzüklerin Efendisi” üçlemesi, “Hobbit” ve “King Kong” gibi filmlerin yaratıcısı Peter Jackson’ın yapımcılığını üstlendiği, Oscar ödüllü Christian Rivers’ın yönettiği “Ölümcül Makineler” (Mortal Engines) filmi vizyonda!

Bilimkurgunun dâhi yazarı Philip Reeve’in olağandışı bir yaratıcılıkla ve zekâyla kaleme aldığı dört kitaplık ödüllü dizisi “Yürüyen Kentler”, yayımlandığı günden beri büyük yankı uyandırdı. Ülkemizde de çok beğenilen dizinin sinema uyarlaması, uzak gelecekte, büyük kentlerin tekerlekler üzerinde “yürüdüğü” ve küçük kasabaları acımasızca yağmaladığı bir düzende, genç tarihçi Tom ve gizemli Hester’in soluk kesen yolculuğunu konu ediyor. Reeve’in, insanın bütün yüzlerine, geçmişine ve geleceğine cesaret ve zerafetle baktığı efsane dizinin ilk kitabı şimdi de sinemaseverlerle buluşuyor.

YÜRÜYEN KENTLER Dizisi

Philip Reeve

Türkçesi: Müren Beykan, Fulya Yavuz, Ali Ünal

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
İz Peşinde - True Grit (2011) Gizemli Gerçek - Secret in Their Eyes (2015) Adalet (2023) Yang’dan Sonra - After Yang (2022) Balerin ve Afacan Mucit - Ballerina (2017) Güneş Tepedeyken - Zvizdan – The High Sun (2015)