Efsane kadrosuyla 17 Ocak’ta vizyona girecek olan “Efsane Avcıları – The Monuments Men” filminden ilk kareler yayınlandı!

Tarihin en büyük ve gerçek hazine avını anlatan Efsane Avcıları’nda; İkinci Dünya Savaşı döneminde, Franklin Delano Roosevelt tarafından Almanya’da Nazi hırsızlarının çaldığı sanat eserlerini kurtarmak ve ait oldukları yere iade etmek için görevlendirilen müze direktörleri ve sanat bilimcilerinden oluşan ve haliyle savaş ve silahlar hakkında en ufak fikri bile olmayan 7 kişilik bir ekibin yaşadıkları tehlikeli yolculuğu anlatılıyor. Sanat eserlerine ulaşmak için kendi hayatlarını tehlikeye atacaklardır.

George Clooney “Efsane Avcıları – The Monuments Men” filminde hem yönetmen koltuğuna oturuyor hem de filmin başrolünde oynuyor.

George Clooney’nin dışında; Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville ve John Goodman başrolleri paylaşıyor.

Filmin Amerika için yayınlanan ilk fragmanını http://www.youtube.com/watch? v=CreneTs7sGs

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (28. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Barbie ve Sihirli Dünyası - Barbie and the Secret Door (2014) Deliler: Fatih’in Fermanı (2018) Hayat Kitabı - The Book of Life (2015) Ingeborg Bachmann: Çölün Kalbine Yolculuk - Ingeborg Bachmann: Journey Into the Desert (2023) Kurbağa Prens - Ribbit (2015) Bir Vampir Hikayesi - Byzantium (2013)

Leave a comment