Dürüst Olmam Gerekirse

Dürüstlüğü onu hiç yenilgiye uğratmamıştı…
Ta ki kazanamayacağı tek savaşın ortasına düşene dek.

Cameron Bright, gittiği özel lisenin kraliçesiydi. Güzel, yetenekli, başarılı ve acımasızca dürüst olduğundan, kimse yoluna çıkmak istemiyordu. Ancak uzun zamandır hoşlandığı Andrew’un yanında çenesini tutamadığında, aslında o kadar da sevilesi özellikleri olmadığı ortaya çıkmıştı.

Onu tekrar kazanmak adına Cameron, tıpkı Shakespeare’in Hırçın Kız’ında olduğu gibi kendini “ehlileştirmeye” karar verdi. İşe geçmişteki hatalarını telafi ederek başlayacaktı. Altıncı sınıfta berbat bir lakap taktığı Brendon’dan başlayarak, bile isteye kırdığı herkesten özür dileyecekti. Amacına ulaşması artık an meselesiydi. Fakat Cameron değişmeye başlamıştı – hem de hiç ummadığı bir biçimde.

Çevirmen: Burcu Karatepe

Sevgiler, Carter

Arkadaşlık onları hazırlıksız yakalamıştı
Aşk da öyle

Carter ve Arizona dördüncü sınıftan beri arkadaşlardı, birbirlerinden nefret ettikleri zamanlarda bile. Geçip giden yılların, ilk öpücüklerin, ilk kalp kırıklıklarının ve ilk aşkların arasında değişmeyen tek şey dostluklarıydı.

Şimdi üniversitedeydiler ve Carter bir ilişkiyi altı aydan fazla sürdüremezken, Arizona risklerle olasılıkları değerlendirdiği çizelgeler oluşturarak mükemmel adamı bulmanın peşindeydi.

Başarısız aşk hayatlarına yakından tanıklık eden arkadaşları ikiye ayrılmıştı: Bazıları ikisinin birlikte olma ihtimaline gülüp geçerken, diğerleri bunun hâlâ gerçekleşmemiş olmasına şaşırıyordu.

Bu ayrılmaz ikili için ise durum gayet basitti – birbirlerinin tipi değillerdi.
Ta ki bir gecede tüm sınırlar geçilene kadar.

Aralarında bir şeyler olmadığına başkalarını ikna etmek kolaydı, peki ya kendilerini?

Çevirmen: Tuba Özkat

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
7. Gün - The Offering (2016) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Prestij Meselesi (2023) Dogman: Köpeklerin Efendisi - Dogman (2023) Kahraman Tavuk Uzayda - Condorito: La Película – Space Chicken (2019) Eksik (2015)