Dünyanın En Küçük Pilotları

Pilot olmak isteyen Nazlı ve abisi Mert’in oyuncak uçakları, bilgisayar oyunları ya da kumandalı helikopterleri yoktu. Bu yüzden de pilot olamayacaklarını, hatta pilotçuluk bile oynayamayacaklarını düşünüyorlardı! Ta ki dedeleri neşeli bir kahkahayla yanlarına gelene dek… Dedeleri onlara yanıldıklarını göstermeye hazırdı! “Beş derste pilotçuluk eğitimi” başlıyordu!

Dedelerinin desteğiyle Nazlı ve Mert, ellerindeki malzemeler ve hayal güçleri sayesinde dünyanın en küçük pilotları olmaya hazırlanırken, içinizi ısıtacak bu keyifli hikâyeye siz de ortak olun!

Gökyüzünün Yüzü
ve Söğütbülbülü Bübü

Minik bir söğütbülbülüydü Bübü. Kanatları henüz tam gelişmediğinden, zamanının çoğunu yuvasında, annesinin uzun yolculuklarla ilgili anlattığı hikâyeleri dinleyerek geçirirdi.
Bübü, o yolculuklardan birine çıkmak için çok sabırsızlanıyordu!

Bir gün annesine sorduğunda, “Zamanı geldiğinde gökyüzü bize söyleyecek,” cevabını alınca, Bübü hevesle gökyüzünün yüzünü aramaya koyuldu.
Belki onu bulursa, yolculuğa erken çıkmaları için ikna edebilirdi!
Fakat yolda karşılaşacağı küçük dostları sayesinde Bübü bir şeyi fark edecekti: Bazı durumlarda sabırlı davranıp doğru zamanı beklemek
o kadar da kötü olmayabilirdi…

Değerler Eğitimi Serisi’nin bu ilk kitabında küçük okurlar hem tatlı bir kahramanla tanışacak hem de sabırlı olmanın önemini öğrenecekler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Serseri Aşıklar - À bout de souffle (2022) UGLY DOLLS (2019) 12 Savaşçı - 12 Strong (2018) Muska (2014) Şeytanın Kapısı - The Devil’s Doorway (2019) Taylor Swift: The Eras Tour (2023)