Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) kurucusu ve onursal başkanı sinema yazarı Atilla Dorsay,doğum gününü sinema yazarlarıyla birlikte kutladı. Hafta içinde meslektaşlarıyla Maçka’daki G-Mall Sinemasında “Mahşerin Dört Atlısı” filminin basın ön gösteriminde  bir araya gelen Dorsay, kendisi için hazırlanan doğum günü sürprizinden haberdar değildi. Dorsay’ın doğum gününü iyi takip eden sinema yazarları, üstadları için hazırlattıkları doğum günü pastasını “İyi ki doğdun Atilla Dorsay” şarkısıyla getirince Dorsay’ın oldukça mutlu olduğu ve duygulu anlar yaşadığı gözlendi. Atilla Dorsay,meslektaşlarının arasında doğum günü pastasının mumunu üflemeden önce dileğini tuttu sonra mumu üfledi. Tuttuğu dileği ise “O bende kalsın” diyerek kimseye söylemedi. Atilla Dorsay’ı ilk tebrik eden ise eşi Leman Dorsay oldu. Leman Dorsay, eşinin yeni yaşını yanaklarından öperek kutladı. Sinema yazarları önce doğum günü pastasını yediler ardından “Mahşerin Dört Atlısı” adlı filmi izlediler. Bizler de www.elektronikgazete.com olarak Atilla Dorsay’a sağlıklı nice uzun yıllar diliyor, o güzel yazılarından bizleri mahrum etmemesini diliyoruz.

Soldan Sağa: Duygu Kutlu, Sabahat Emir, Arzu Çevikalp, Erol Bilem, Ali Ulvi Uyanık, Banu Bozdemir, Atilla Dorsay, Leman Dorsay, Nilgün Özcan.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2 (2013) Muhteşem Kedi Maurice - The Amazing Maurice (2023) Edepsiz Kuklalar - The Happytime Murders (2018) Dracula: Başlangıç - Dracula Untold (2014) Gelecek - The Future (2011) İntikam Meleği - Peppermint (2018)

Leave a comment