CENK EREN’İN YEPYENİ ALBÜMÜ “DÖNÜM NOKTAM”,İZEL İMZASI TAŞIYOR…
2007 Eylül ayından bu yana titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü albümüne; ilk kez birlikte çalıştığı başarılı söz yazarı ve besteci Şehrazat’ın “DÖNÜM NOKTAM” adlı şarkısının ismini veren Cenk Eren, 23 Şubat’ta çıkacak albümü için oldukça heyecanlı.
Müzik direktörlüğünü müzisyen ve yorumcu kimliğiyle tanınan ve aynı zamanda sanatçının arkadaşı olan İzel’in yaptığı albümün kayıtları Doğulu Stüdyoları’nda gerçekleştirildi. Albümde Şehrazat, Sinan Akçıl, Fettah Can, Deniz Seki, Bülent Özdemir ve İlker Karaman gibi önemli isimlerin söz ve bestelerinden oluşan toplam 8 şarkı yer alıyor. Ayrıca Cenk Eren’e bu albümde vokallerde Ayşe Özyılmazel, Ufuk Yıldırım, Sinan Akçıl ve Deniz Seki eşlik etti
Cenk Eren, “DÖNÜM NOKTAM” adlı albümü ve müzik kalitesine çok güvendiği sanatçı arkadaşı İzel’in bu albümde kendisine destek vererek müzik direktörlüğü yapması ile ilgili şunları söyledi; İzel, benim çok eski arkadaşım. Albüm hazırlığı sürecindeyken İzel’e teklif götürdüğümde bugüne kadarki albümlerden istediğin ivmeyi alamadın birde birlikte çalışalım bakalım ne olacak dedi ve çalışmaya başladık. Teklifimi kabul ettiği için çok sevindim. Bugüne kadar hep çalışmak istediğim Türkiye’nin müzik konusunda sayılı isimleriyle buluşmak beni çok heyecanlandırdı. Bu albüm benim için tam anlamıyla “Yenilenme” oldu. Umarım herkes dinlediğinde benim kadar keyif alır.
DMC etiketiyle müzik marketlerde yerini alan “DÖNÜM NOKTAM”adlı albümün ilk klibi bu yıl yapılacak olan Eurovision yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Düm Tek adlı parçanın bestecisi olan Sinan Akçıl’ın “Durdun Durdun” adlı şarkısına çekilecek.

DÖNÜM NOKTAM /ŞARKILAR VE SAHİPLERİ
1- KENDİME KALDIM     Söz /Müzik: SİNAN AKÇIL

2- DÖNÜM NOKTAM       Söz /Müzik: ŞEHRAZAT

3- TANIMAM LAZIM      Söz /Müzik :           FETTAH CAN

4- HÜDA AŞKINA        Söz : DENİZ SEKİ       Müzik: BÜLENT ÖZDEMİR

5- ÖDÜL               Söz: SİNAN AKÇIL       Müzik: ARMENCHİK

6- HOŞGELDİN AŞK      Söz : İLKER KARAMAN    Müzik BÜLENT ÖZDEMİR

7- İYİ Kİ             Söz : SİNAN AKÇIL      Müzik ANONİM

8- TANRIDAN DİLEDİM  Söz /Müzik: ANONİM

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 - The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 (2011) Son Üç Gün - 3 Days To Kill (2014) Kör Noktada - In the Blind Spot (2023) Korku Hikâyeleri - Scary Stories to Tell in the Dark (2019) Cenazemize Hoş Geldiniz (2023) Periler Ülkesi - Bayala (2022)

Leave a comment