“DON KİŞOT’UM BEN”,
AVRUPA YAKASI’NDA
UNIQ HALL ve ZORLU PSM’DE,
KAÇIRMAYIN!

Baba Sahne’nin, ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan kahkaha dolu oyunu “Don Kişot’um Ben”, mart ayında da ek oyunlarla Avrupa Yakası’nda seyirciyle buluşacak. Baba Sahne’deki mart takvimi için biletleri tamamen tükenen ve nisan biletleri satışa çıkan “Don Kişot’um Ben”, 2 Mart Cumartesi ve 15 Mart Cuma akşamları UNIQ Hall’de, 28 Mart Perşembe akşamı ise Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde, sakın kaçırmayın!

Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı, yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu Baba Sahne prodüksiyonu “Don Kişot’um Ben”, bildiğimiz “Don Kişot”u, alışılmışın dışında bir yorumla sahneye taşıyor. Güven’in çılgın asilzade Don Kişot’a, Karacaoğlu’nun ise ondan daha çılgın silahtarı Sancho Panza’ya hayat verdiği oyunda ayrıca; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor.

Tiyatroseverlerin büyük ilgi gösterdiği “Don Kişot’um Ben”, yoğun istek üzerine Baba Sahne’nin yanı sıra Avrupa yakasında da sahneleniyor. Oyun, 2 Mart 2019 Cumartesi ve 15 Mart 2019 Cuma akşamları UNIQ Hall’de; 28 Mart 2019 Perşembe akşamı ise Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. Başlama saati 20.30 olan oyunun biletleri UNIQ Hall için uniqistanbul.com’dan, Zorlu PSM için zorlupsm.com’dan ve tüm salonlar için Biletix’ten ve gişelerden temin edilebilir.

Cervantes’in ölümsüz eseri “Don Kişot”, Mihail Bulgakov’un, dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen metniyle bir defa daha yollara düşüyor. Irmak Bahçeci’nin dilimize çevirdiği “Don Kişot’um Ben”in çok konuşulan müzikleri Can Şengün’ün, sahne tasarımı Barış Dinçel’in, kostüm tasarımı ise Sadık Kızılağaç’ın imzasını taşıyor.

Don Kişot Altın Çağ’ın, Sancho Panza Don Kişot’un izinde… “Aşka Feda” diyen iki saf vicdan sürüklüyor peşinden gelenleri… Şarkılar, maskeler, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleri… Hikâyeyi sorarsanız, bildiğimiz “Don Kişot” işte: Senor Quijano bir gün delirir, silahtarı Sancho Panza’yla maceradan maceraya koşar…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cemil Şov (2021) Deli Aşk (2017) Kabakçığın Hayatı - Ma vie de Courgette – My Life as a Courgette (2017) Ya Aşksa? - What If? (2014) Tinker Bell ve Peri Kurtaran - Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010)  Ye Dua Et Sev - Eat Pray Love  (2010)