DOKTOR STRANGE ÇOKLU EVREN ÇILGINLIĞINDA
MARVEL STUDIOS

SİNOPSİS: Marvel Studios’tan “Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında” filmi ile Marvel Sinematik Evreni, Çoklu Evrenin kapılarını açıyor ve sınırları her zamankinden daha ileri zorluyor. Hem eski hem de yeni mistik yol arkadaşlarının yardımıyla, gizemli yeni bir düşmanla yüzleşmek için Çoklu Evrenin akıllara durgunluk veren ve tehlikeli alternatif gerçekliklerini kat eden Doktor Strange ile bilinmeyene yolculuk başlıyor.

TEK CÜMLE:
Marvel Studios’tan “Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında” filmi ile Marvel Sinematik Evreni, Çoklu Evrenin kapılarını aralıyor ve sınırları her zamankinden daha ileri zorluyor.

“Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında” filminin başrollerinde Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg ve Rachel McAdams yer alıyor.

Filmin yönetmenliğini Sam Raimi, yapımcılığını ise Kevin Feige üstleniyor. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll ve Jamie Christopher idari yapımcı olarak görev alıyor. Filmin senaryosu Michael Waldron tarafından kaleme alınıyor.

“Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında” 6 Mayıs 2022’de sinemalarda!

Yönetmen: Sam Raimi
Oyuncu Kadrosu: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, with Michael Stühlbarg, and Rachel McAdams
Yapımcı: Kevin Feige
İdari Yapımcı: Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll, Jamie Christopher
Senaryo: Michael Waldron (henüz kesinleşmedi)
Tür: Doğaüstü Aksiyon ve Macera
Vizyon Tarihi: 6 Mayıs 2022

Instagram: https://www.instagram.com/disneystudiosturkiye
Facebook: https://www.facebook.com/MarvelTurkiye
Twitter: https://twitter.com/DrStrange
Website: https://www.marvel.com/movies/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tavuri (2023) Şeker Portakalı - My Sweet Orange Tree (2014) Davetsiz Gelen 2 / No Man's Land: The Rise Of Reeker (2009) Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day (2017) Umut Işığım - Silver Linings Playbook (2013) İtalyan Usulü Aşk - Little Italy (2018)