GANİ MÜJDE’NİN DÇSO İÇİN YAZDIĞI
“SENFONİK KABARE”YE BÜYÜK İLGİ

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası “Senfonik Kabare” adlı müzikal kabare konseriyle 23 ve 24 Nisan tarihlerinde İstanbul’lu çocuklarla buluştu. Gani Müjde tarafından kaleme alınan ve sevilen genç oyuncular Serhan Arslan ve Sinan Çalışkanoğlu’nun DÇSO’ya eşlik ettiği müzikal komedi seyircilerden büyük ilgi gördü. Mozart’ın “Müzikal Şaka” adlı eserinden Rossini’nin “Sevil Berberi”ne kadar birçok sevilen klasik müzik eseri üzerine yazılmış skeçlerle harmanlanan DÇSO konseri, salonları dolduran müzikseverlere eğlenceli saatler yaşattı. Maslak TİM Show Center’da gerçekleştirilen konserlerin biletleri günler öncesinden tükendi.

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO) “Senfonik Kabare” konserleriyle İstanbul’lu çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan armağanı sundu. DÇSO tarafından seslendirilen, sevilen genç oyuncular Serhan Arslan ve Sinan Çalışkanoğlu tarafından oynanan müzikal komedide, Mozart’ın “Müzikal Şaka” adlı eserinden Rossini’nin “Sevil Berberi”ne kadar birçok sevilen klasik müzik eseri ve onların üzerine yazılmış eğlenceli skeçler seyirciyle buluştu.

Prof. Rengim Gökmen ve şef yardımcıları eşliğinde müzikal çalışmalarını geliştiren ve Dr.Erdal Atabek tarafından sosyal danışmanlığı üstlenilen DÇSO’nun “Senfonik Kabare” adlı müzikal komedi konserleri daha önce 5 ve 6 Şubat 2011 tarihlerinde Ankara’lı ve Eskişehir’li çocuklarla buluşmuş, müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanmıştı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Büyü 2 (2017) Neşeli Kanatlar: Büyük Göç - Duck Duck Goose (2022) Kanunun Ötesinde - A Walk Among The Tombstones (2014) Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır - Night at the Museum: Secret of the Tomb (2015) Yağmur: Kıyamet Çiçeği (2014) Sanki Her Şey Biraz Felaket (2023)

Leave a comment