DİSNEY+’IN MERAKLA BEKLENEN FİLMİ ‘YILBAŞI GECESİ’NİN YENİ FRAGMANI SEYİRCİ İLE BULUŞTU!

Disney+’ın merakla beklenen filmi ‘Yılbaşı Gecesi’ için geri sayım devam ediyor. 30 Aralık’ta seyirci ile buluşacak filmden yeni fragman yayınlandı.

İSTANBUL, Türkiye (16 Aralık 2022) – The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, içerikleriyle beğenileri toplamaya devam ediyor. 30 Aralık’ta seyirci ile buluşmak için gün sayan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Gülse Birsel’in güçlü ve eğlenceli kaleminin, Ozan Açıktan rejisi ile buluştuğu ‘Yılbaşı Gecesi’ filminden yeni fragman yayınlandı.

Dev oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesi ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken ‘Yılbaşı Gecesi’ filminin yayınlanan tanıtımında İrem Sak’ın şarkı söylediği ve Boran Kuzum’un direk dansı yaptığı anların yanı sıra her bir karakterin içine düştüğü komik anlardan kesitler yer alıyor.

2023 yılına girerken izleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatacak film, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı sokağa çıkma yasağı haberiyle başlar. Ozan, pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı yılbaşı gecesini kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir ‘Yılbaşı Gecesi’ geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.

Filmin ses getirecek kadrosunda (alfabetik sırayla) Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör yer alıyor.

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyircinin heyecanla beklediği orijinal film ‘Yılbaşı Gecesi’ 30 Aralık’ta sadece Disney+’da izleyicisiyle buluşacak!
Twitter: @DisneyPlusTR
Instagram: @disneyplustr
Facebook: @DisneyPlusTR

Disney+ Hakkında:
Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, dünyaca ünlü “The Simpsons” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformudur. The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlayan Disney+, Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçasıdır. Platform; filmler, belgeseller, diziler, animasyonlar, kısa içerikler ve sürekli büyüyen bir orijinal içerik kataloğu sunmaktadır. Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platformdur. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alır. Daha fazlası için disneyplus.com’u ziyaret edebilir veya mobil ve TV cihazlarından Disney+ uygulamasına erişebilirsiniz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mission: Impossible – Yansımalar - Mission: Impossible – Fallout (2018) Sihirli Orman: Peri Kraliçesi (2022) İblis Karanlığın Sahibi 2 (2023) Kolpaçino: 3. Devre (2016) Yaşam Savaşı - La Guerre Est Declaree - Declaration Of War (2012) Bayram Abi (2016)