DİSNEY+’IN MERAKLA BEKLENEN ORİJİNAL DİZİSİ ‘BEN GRİ’NİN YENİ TANITIMI SEYİRCİ İLE BULUŞTU!

Disney+’ın tüm dünya ile aynı anda yayına girecek olan son orijinal dizisi ‘Ben Gri’den dikkatleri üzerine çeken yeni bir tanıtım yayınlandı. Hikayesi ve tanıtımlarıyla şimdiden büyük merak uyandıran ‘Ben Gri’ dizisi, 16 Kasım’da Disney+’ta başlıyor.

İSTANBUL, Türkiye (1 Kasım 2022) – Yayınladığı güçlü içeriklerle adından övgüyle söz ettiren The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın Türkiye’deki yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’ 16 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak. Şu ana kadar paylaşılan afiş ve tanıtımları ile seyircinin dikkatini çeken ‘Ben Gri’nin yeni tanıtımı yayınlandı. Başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı dizi mutlu bir aile tablosuyla başlarken, hikaye beklenmedik bir yere evriliyor. Kızının başına gelen olayları çözmeye çalışan ünlü avukat Fuat (Timuçin Esen) esrarengiz bir olayın içine giriyor. İstemeden girdiği bu olaylar ise hikayeyi gerilim ve heyecan dolu yerlere sürüklüyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ‘Ben Gri’nin yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan yer alıyor. Başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor.

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktaracak.

Yeni tanıtımı yayınlanan Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’, 16 Kasım’da Disney+’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ben Gri İlk Tanıtım:

Twitter: @DisneyPlusTR

Instagram: @disneyplustr

Facebook: @DisneyPlusTR

DISNEY+ HAKKINDA

Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, dünyaca ünlü “The Simpsons” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformudur. The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlayan Disney+, Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçasıdır. Platform; filmler, belgeseller, diziler, animasyonlar, kısa içerikler ve sürekli büyüyen bir orijinal içerik kataloğu sunmaktadır. Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platformdur. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alır. Daha fazlası için disneyplus.com’u ziyaret edebilir veya mobil ve TV cihazlarından Disney+ uygulamasına erişebilirsiniz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sherlock Holmes (2010) Hükümet Bey (2023) Azraille Dans (2018) Lilli Ve Sihirli Kitabı - Lilly The Witch (2009) Güneşi Beklerken Simitçi (2023) Deccal (2015)