WALT DISNEY STUDIOS İMZALI MÜZİKAL KOMEDİ TÜRÜNDEKİ ANİMASYON FİLMİ ‘DİLEK’TEN FRAGMAN VE İLK AFİŞ PAYLAŞILDI!

BEYAZPERDEYE SİHİRLİ DEĞNEĞİN DOKUNACAĞI FİLM, 24 KASIM’DA SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK

Walt Disney Studios’un izleyenlerin içini ısıtacak merakla beklenen filmi ‘Dilek’ten fragman ve afiş paylaşıldı. Mucizelerin gerçek olduğunu gözler önüne serecek film, izleyenleri 24 Kasım’dan itibaren macera dolu bir serüvene çıkaracak.

Walt Disney Studios yapımı ‘Dilek’ filminin yeni fragmanı ile posteri, izleyicilerle paylaşıldı. 24 Kasım’da vizyona girecek müzikal-komedi türündeki animasyon filmin fragmanında seyirciler 17 yaşındaki Asha, güçlü kral Magnifico, Asha’nın evcil keçisi Valentino ve Asha’nın dileğiyle gökyüzünden çağırdığı sonsuz enerji küresi Star gibi karakterleri şimdiden tanıtıyor.

Film izleyicileri, İber Yarımadası’nın açıklarında bulunan fantastik bir ülke olan Rosas’a davet ediyor. Keskin zekalı bir idealist olan Asha, dileğini o kadar güçlü diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Star, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’ya karşı mücadele eder ve toplumu kurtarmak için birlikte çalışır. Bu sayede, cesur bir insanın iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini de kanıtlarlar.

Filmi Chris Buck ile birlikte yöneten Fawn Veerasunthorn, ‘Dilek’ filmini şu sözlerle özetliyor: “Disney Animation’ın 100 yılı aşkındır imza attığı pek çok efsanevi filmden, özellikle dilekleri olan karakterlerin ve bu dilekleri gerçekleştirmeye dair inancın olduğu hikayelerden ilham aldık. Bu inanılmaz hikaye ve harika karakterlerle bu mirası onurlandırabilmek, tüm ekibimiz için bir mutluluk kaynağı oldu.”

‘Dilek’, tüm sihrini 24 Kasım’dan itibaren beyazperdede izleyicilerle paylaşacak.

Türkçe Dublajlı Fragman:

Instagram Fragman:

https://www.instagram.com/p/Cru4aG3ozgI/

Facebook Fragman:

https://fb.watch/kgvtCWTijw/

Disney Studios Hakkında:

Tam 100 yıldır The Walt Disney Studios, The Walt Disney Company’nin temel yapı taşlarından biri olarak, Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu EMEA bölgesine Disney, The Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Lucasfilm, Marvel Studios, 20th Century Studios ve Searchlight Pictures imzalı kaliteli filmler sunmaya devam ediyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Acı Bir Hayat Öyküsü - Precious (2010) Nasıl Yani (2016) Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili - Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018) Benim Güneşli Maad'ım - My Sunny Maad (2022) Don Kişot’u Öldüren Adam - The Man Who Killed Don Quixote (2018) Max Maceraları: Kralın Doğuşu - Max Begins (2012)