Diğer Yarım dizi karakterleri üzerinden twitter da başlatılan dijital oyunun 3 talihlisi  Nagehan Yazıcı, Rana Özcan ve Şeymanur Yağız set ziyareti kazandılar. Hayranları oldukları dizi oyuncularıyla keyifli sohbetler ederek bol bol fotoğraf çektirdiler…. Ruhi Sarı (Devran Reis) talihli Rana’ya tesbihini, Murat Garipağaoğlu (imam Sabri) ise talihli Nagehan’a takkesini hediye etti. Mersin’de yaşadığı için katılamayan 3 talihli Şeymanur Yağız için de Ruhi Sarı (Devran Reis) iki fotoğrafını imzaladı

Ana karakterlerin nayino_poyraz, esma_mona, zeyno_erdem, tarik_mona,, afet_erdem, hacitismet, imam_sabri, devrandurmazdev, emine_sapanci her birinin twitter adresleri oluşturularak sosyal medyada dijital bir oyun başlatıldı. Dizi sürecinde karakterlerin twitter hesapları, izleyicilerle twitter da yazışmaya başladı. Gecenin sonunda belirlenen 3 talihli sete ziyaret edip oyuncularla tanışma şansı yakaladı. Karakterlerin parodi hesapları üzerinden, yaşayan gerçek karakterlermiş gibi twitter yazışmaları her hafta devam edecek. Sizde kazanan olmak istiyor ve oyuncularla tanışmak istiyorsanız twitter.com/DigerYarimAtv  sayfasından oyuna katılabilirsiniz.

NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte’nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcak bir mahalle dizisi “Diğer Yarım” her Cuma atv’de…
Oyuncular: İPEK TUZCUOĞLU (Meryem), ORHAN KILIÇ (Ecevit), GONCA SARIYILDIZ (Esma-Zeynep), NEVRA SEREZLİ (ZEYNEP HANIM), SAİT GENAY (DURSUN DEDE), GÜLEN KARAMAN(ASİYE), RUHİ SARI (DEVRAN), MURAT GARIPAĞAOĞLU (SABRİ) YAMAÇ TELLİ (TARIK), EDA ÇATALCAM (AFET), ALİCAN ALBAYRAK (POYRAZ); CANAN MAKTAL (EMİNE) SOMER KARVAN (FİKRİ)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dune: Çöl Gezegeni - Dune (2024) Evlat Olsa Sevilmez (2022) Aşk Her Yerde - Love Actually (2023) Collective - Colectiv (2021) Matrix: Resurrections - The Matrix Resurrections (2021) Kırmızı Kaplumbağa - La Tortue Rouge – The Red Turtle (2017)

Leave a comment