DALÍ’Yİ BEKLERKEN 19 NİSAN’DA SİNEMALARDA

İspanya’nın en ünlü Fransız lokantasında çalışan şef Fernando, günün birinde kendini kardeşi Alberto’yla birlikte Cadaqués köyünde, yani dünyaca ünlü ressam Salvador Dalí’nin yaşadığı yerde bulur. Şefin ve ressamın yollarının kesişmesi, yepyeni ve ilham dolu bir aşçılık anlayışının ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

İlhamını tüm zamanların en iyi restoranlarından biri kabul edilen El Bulli’nin hikayesinden alan Dalí’yi Beklerken, kesinlikle aç karnına izlememeniz gereken bir film.

Özet: İspanya’nın en ünlü Fransız lokantasında çalışan şef Fernando, günün birinde kendini kardeşi Alberto’yla birlikte Cadaqués köyünde, yani dünyaca ünlü ressam Salvador Dalí’nin yaşadığı yerde bulur. Şefin ve ressamın yollarının kesişmesi, yepyeni ve ilham dolu bir aşçılık anlayışının ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

İlhamını tüm zamanların en iyi restoranlarından biri kabul edilen El Bulli’nin hikayesinden alan Dalí’yi Beklerken, kesinlikle aç karnına izlememeniz gereken bir film.

Yönetmen: David Pujol
Oyuncular: José Garcia, Ivan Massagué, Clara Ponsot
Senaryo: Miguel García Navarrete, David Pujol
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Süre: 119 dk
Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2024
BIRFILMOFFICIAL

Fragman

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tam Gaz - Baby Driver (2017) El Hass: Cinden Olan İnsandan Doğan (2022) Karlar Kralı Norm - Norm of the North (2016) The Circle (2017) Krzysztof Kieślowski'nin Yönettiği Üç Renk Üçlemesi (2022) Fındıkkıran ve Dört Diyar - The Nutcracker and the Four Realms (2018)