Dahi İkizlerin Serüvenleri “Savaşçı Cinler” ile Devam Ediyor!

Bir dilek daha tut!
Serüven devam ediyor…

Polisiye edebiyatın usta ismi Philip Kerr’in gençler için yazdığı, polisiye ve fantastik unsurları birleştiren Dahi İkizlerin Serüvenleri devam ediyor. Serinin dördüncü kitabı Savaşçı Cinler Büyülü Fener etiketiyle raflarda.

Yakın zamanda kadim bir cin soyundan geldiklerini ve büyülü güçleri olduğunu keşfeden on iki yaşındaki ikizler John ve Philippa Gaunt, sıradışı maceralarına serinin dördüncü kitabı olan Savaşçı Cinler ile devam ediyorlar.

John ve Philippa, yine onları dünyanın dört bir tarafına götürecek baş döndürücü bir maceranın içinde buluyorlar kendilerini. Annelerini, Babilli Mavi Cin’in elinden kurtarmaya çalışırken bir yandan da zamanla yarışmak zorundalar.

Çünkü New York’ta bir yaşlanma lanetiyle boğuşan babalarını kurtarmaları gerekiyor. Eğer zamanında yetişemezlerse sonsuza kadar yaşlı bir adam olarak kalacak!

Bunlar yetmezmiş gibi tuhaf hırsızlık vakaları da ikizlerin gündeminde…
DAHİ İKİZLERİN SERÜVENLERİ
Savaşçı Cinler
PHILIP KERR
GENÇLİK

  1. Basım: Şubat 2020

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast (2012) Cüce Dedektif Şerlok - Sherlock Gnomes (2018) Kimetsu Orchestra Concert - Mugen Train (2023) Kimsesiz Çocuk – Remi Nobody’s Boy (2019) Goethe’nin İlk Aşkı - Young Goethe in Love (2011) Locke (2014)