COFACE TÜRKİYE EKİBİNİN KURDUĞU ‘COFACE KUMPANYA’ 5. YILINDA TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI YARARINA ‘THE DÜELLO’ ADLI OYUNU SAHNEYE TAŞIYOR

Coface Türkiye çalışanları, geleneksel hale getirdikleri sahne performanslarını bu yıl Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına sergiliyor. Coface Türkiye’nin takım ruhunu ofis dışına taşıyarak oluşturduğu Coface Kumpanya 21–22 –23 Aralık tarihlerinde Fevziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi Muvaffak Benderli Salonu’nda sahneliyor. Yönetmenliğini Uğur Babürhan’ın yaptığı ve Coface Türkiye çalışanlarının yazdığı ‘The Düello’ adlı müzikal oyun üç akşam boyunca saat 20:30’da sanatseverlere perde açacak.

Yurtiçi ve yurtdışı ticaret ilişkilerini kolaylaştırma ve geliştirme misyonu doğrultusunda, uluslararası şirketlerden küçük ve orta boy şirketlere kadar geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veren Coface Türkiye’nin çalışanlarının artık geleneksel hale getirdiği sahne performansı, bu yıl TOG yararına izleyicisi ile buluşuyor.

Coface çalışanlarından oluşan Coface Kumpanya, bu yıl da yönetmenleri Uğur Babürhan ve müzik direktörleri Serpil Günseli’nin liderliğinde bir araya gelerek, 2011 yılı boyunca hazırladıkları ‘The Düello’ ile tiyatroseverlerin karşısında.
Coface Türkiye çalışanlarının sergilediği ‘The Düello’ oyununun; Coface müşterileri, iş ortakları, dostları ve sektörün diğer kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan yaklaşık 1500 seyirciye ulaşması bekleniyor. Yaratıcı dramada edindikleri deneyimi 5 yıldır sahneye taşıyan ekip, daha önce Keşanlı Ali Destanı’nı, Lüküs Hayat’ı ve Oyun Karıştı adlı oyunlarını 3 gece üst üste başarıyla sahnelemiş ve izleyenler tarafından ilgiyle karşılanmıştı.
Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Işık Üniversitesi ile işbirliği yapan Coface Türkiye; bu yıl gerçekleştirdiği TOG işbirliği kapsamında TOG’un Burs Fonu’na kaynak yaratacak.
Şirket içi motivasyon amaçlı olarak ast-üst ilişkisi gözetilmeksizin, genel müdürden asistana kadar her kademeden çalışanın rol aldığı Coface Kumpanya, gelecek yıl sahneye koyacakları oyun için şimdiden geri sayıma başladı.

‘The Düello’ Künyesi
Yönetmen: Uğur Babürhan
Müzik Direktörü: Serpil Günseli
Aranjör: Uğur Cümbüşel

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nuh: Büyük Tufan - Noah (2014) Saka Kuşu - The Goldfinch (2019) Kahraman Şövalye Justin - Justin and the Knights of Valour (2013) Aman Reis Duymasın (2019) Gezegenler Savaşı - The Wandering Earth 2 (2023)

Leave a comment