“MODA GEÇER, STİL KALIR.”
Yetimhanede başlayan ve zirvede tamamlanan bir hayat.

Coco Chanel

Dünyaya gelirken şansı olmayan ancak hırsı, yaratıcılığı ve farklılığıyla kendi dünyasını kuran ve kadına karşı bakış açısını değiştiren bir idol COCO CHANEL

İçinde bulunduğu gösterişili hayatlara meydan okuyarak kendi tarzını yaratan ve moda dünyasında dev bir marka olan Coco Chanel’in hayatı beyazperdede.

COCO CHANEL’DEN ÖNCE’de başroldeki Audrey Tautou’ya (Amélie, The Da Vinci Code) Benoît Poelvoorde (In His Hands, Podium, Asterix at the Olympic Games), Emmanuelle Devos (La Femme de Gilles, Kings and Queen, The Adversary), Marie Gillain (Harem Suare,Hell, Tout Le Plaisir Est Pour Moi) ve Alessandro Nivola (The Eye, Junebug, Jurassic Park III,Face Off) gibi usta isimleri eşlik ediyor.

Bir dünya markası olan CHANEL’in yoktan varolan yaratacısının sıradışı hayatı tüm dünyada ilgi çekiyor ve merak uyandırıyor. Kendi ülkesi Fransa’da vizyona girdiği tarihte büyük yankı uyandıran film Sony Pictures dağıtımıyla eylül ayında Amerika’da vizyona girecek. Türkiye’de de Chantier Films dağıtımıyla 6 Kasım’da gösterimde girecek.

Yaşarken efsane olan bu minyon yapılı esmer kadın sadece bir marka yaratmakla kalmadı, kadının gücünü ve farklılığını ortaya koyarak bir idol haline geldi. Filmin yönetmeni Anne Fontaine’nin sözleriye COCO CHANEL’DEN ÖNCE , “Film modayla ilgili bir olmaktan daha çok istisnai bir kadının hayatını anlatır. Yetimhanede başlayan ve zirvede tamamlanan bir hayat.”

6 KASIM’DA SİNEMALARDA

FRAGMAN İÇİN

www.cocobeforechanelmovie.com

www.chantierfilms.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gizli Kusur - Inherent Vice (2015) Senna (2011) Cesur Balık Sihirli Dünyada (2022) Hititya: Madalyonun Sırrı (2013) Takip: İstanbul - Taken 2 (2012) Maşa ile Koca Ayı, Sonsuz Arkadaşlık 2 (2018)

Leave a comment