Beyazperdede gördüklerini sen de yaşa!
Cinemaximum’la Teksas’ın keyfini çıkar…

Transformers: Kayıp Çağ Filmi Teksas Seyahat Paketi Kampanyası.
Cinemaximum yaz aylarını cazip kampanyaları ile renklendirmeye devam ediyor. Mars Sinema Club kartıyla sinema bileti alıp çekilişe katılan sinemaseverler, 4.sü vizyona giren, aksiyon ve bilimkurgunun iç içe geçtiği Transformers 4-Kayıp Çağ filminin orijinal dünyasına adım atıyor.
Cinemaximum, sinemaseverlere Teksas’a gitme şansı vermekle sınırlı kalmıyor. Mars Cinema Club kart sahiplerinin katılabileceği bu çekilişi kazanan talihliler aynı zamanda Transformers Kayıp Çağ’daki uygulamalı efektlerin bazılarında çalışmış akrobasi & piroteknik uzmanlarıyla çalışma imkânı, akrobasi sürüş oturumunda filmde görülen heyecanlı sürüş manevralarının uygulaması, eğitimli akrobasi profesyonelleriyle yüksek düşüş & zipline uygulaması gibi pek çok enteresan aktiviteye katılma şansını yakalayacak!
Cinemaximum ile Teksas seyahati bir Transformers sinema bileti kadar yakınında!
Sürprizlerle dolu bu çok özel tatilin tarihlerini kendileri belirleyecek olan sinemaseverlerin bu şansı yakalamak için yapmaları gereken tek şey 02 Temmuz 2014 tarihine kadar Mars Sinema Club kartlarını kullanarak Cinemaximum gişelerinden ya da www.marsgate.com.tr ‘den 10 TL ve katları tutarında sinema biletini almak.
Henüz Mars Cinema Club kartı sahibi değilseniz; http://cinemaximum.com.tr/mars-cinema-club/Default.aspx hemen bu adresi ziyaret ederek üye olabilirsiniz.
Macerayı kaçırma, biletini al, Teksas’a gitme fırsatını kaçırma!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Benim Hikayem - Barney’s Version (2011) Aşk Vizesi - We’ll Never Have Paris (2015) Minuscule: Kayıp Karıncalar Vadisi - Minuscule: Valley of the Lost Ants (2014) ANNETTE (2021) Maymunlar Cehennemi: Savaş - War For The Planet of the Apes (2017) Bıçaklar Çekildi - Knives Out (2020)

Leave a comment